Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja to ja to ja

lekka spacerówka za ok 500zl na spacery do lasu. Jaka? co polecacie?

Polecane posty

Gość to ja to ja to ja

i żeby się mieściła do auta tzn mała po złożeniu.

Gość to ja to ja to ja
prosze :)

Gość przede wszystkim
musi mieć duże koła, te małe plastikowe odpadają...tylko duże pąpowane koła!!a wózków jest wielki wybór, chociażby z firmy dalfim mają spory wybór, po złożeniu nawet do cieniasa wchodzą..moja do 3 roku jeździła w takim po lasach, wertepach, polach, łąkach...i głowa wcale na poduszce nie skakała!!! miałam okazję przetestować taką składaną typu parasolka na podwójnych kółkach i uważam, że tego typu wózki na nasze realia i drogi to po prostu NIEPOROZUMIENIE!!!

Gość to ja to ja to ja
wiem, ze musi mieć duże pompowane koła, ale obeszłam w piątek wszystkie sklepy w moim mieście i nie spotkałam ani jednej takiej spacerówki. Były 2, ale za ponad1500zl., a to za dużo pozatym ważyły one 14-15 kg a to dużo. pozostałe miały podwójne koła. Nawet pan w sklepie ich nie polecał. Mogę prosić jakiś link? ]Dzięki z góry :)

Gość to ja to ja to ja
wpisałam w google taką nazwę i na allegro i nie ma

Gość to ja to ja to ja
A można kupić bez głębokego? deltim znalazłam

Gość lepsze duże koła
Po lesie ciężko spacerować z wózkiem. Ja mam zwykłą, lekką spacerówkę, a muszę się nieźle namęczyć, żeby dopchać wózek do domu.

Gość to ja to ja to ja
my spacerujemy :) a mamy wózek chyba 30 kg

Gość to ja to ja to ja
patrzałam te wózki, ale to są głęboko-spacerowe. Mi chodzi tylko o spacerówkę. Głęboko-spacerowy mam w domu i uważam, że jest do niczego, może to kwestia firmy... hmm

Gość to ja to ja to ja
polecacie jakieś jeszcze?

Gość myślę i myślę
ale w końcu sobie przypomnę, jak się ta firma nazywała...miałam właśnie z tej niedużej, częstochowskiej firmy wózek:głęboki, gondola, spacerówka za niecałe 600zł ale ostatnio widziałam,że potaniały...tylko akurat teraz dopadła mnie skleroza...ale jak sobie przypomnę albo jeszcze lepiej znajdę ich stronę oczywiście poinformuję o tym...co za pamięć...

Gość to ja podniose

Gość docia2
popatrz na Tako - spacerowe i na pompowanych kołach . wyglądają na solidne i są całoroczne

tako ciezki jak słon .... to samo breaker... to napewno nie lekkie wozki i nie miszcza sie lekko w bagazniku ....

Gość jolkaaaaaaaaaaaa
Ja kiedyś prowadziłam Tako polną drogą, bo odwiedziłam koleżankę, która urodziła dziecko. Po chodniku prowadził się całkiem nieźle i ta waga nie była odczuwalna, ale w lesie czułam się jakbym pchała wielki głaz. Wózek ściągało na boki, musiałam pchać z całej siły.