Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dyfuzja

Poronienie?Pomocy

Polecane posty

Gość Dyfuzja

Witam! Dzis zrobilam dwa testy ciazowe i wyszly pozytywnie. Mialam tylko jeden stosunek bez zabezpieczenia, dlatego dokladnie wiem w ktorym tygodniu ciazy powinnam byc. To juz 6 tydzien, nie mam zadnych objawow ciazy. W zeszlym tygodniu dostalam krwawienia, myslalam, ze to spozniony okres. Boje sie, ze ta ciaza jest obumarla. Juz 3 lata temu mialam identyczny przypadek. Czy ktos mial analogiczna sytuacje? A moze jest tez ktos w 6 tyg. ciazy i nie ma zadnych objawow???

a lekarz??? dlaczego jego się nie spytasz????? Tym bardziej, że już przechodziłaś przez coś takiego

Gość Dyfuzja
Dzisiaj wieczorem przyjmuje lekarz. Nie moglam isc wczesniej bo bylam na wycieczcem, za granica i wrocilam dzisiaj w nocy.:( Moze jednak jest ktos, kto moglby mnie uspokoic?

Gość jeny dziewczyno
kobito idz Ty do lekarza,bo jesli wystąpiło krwawienie to jest mozliwosc,że ciąza obumarła.Miałam poodbne krwawienie na poczatku ciązy ale okazało się że ciąza zyje sobie i ma się dobrze a krwawił miesniaczek o ktorym nie wiedzialam.Czy krwawienie bylo mocne ? na co czekasz ? do gina wysuwaj!!

Jak nie możesz z jakiegoś powodu iść do lekarza to zrób sobie test na Betę z krwi i będiesz wiedziała czy wszystko w porządku.

Gość Dyfuzja
3 lata temu mialam krwawienie w postaci jednej czerwonej kropli krwi. Okazalo sie, ze wydalony zostal zarodek i nic poza tym. Skierowano mnie na abrazje macicy:( A tydzien temu mialam kilka kropel czerwonej krwi, a potem brazowy sluz z krwia przez dwa dni. Od tego cZasu moje samopoczucie sie nagle pogorszylo, dzisiaj rozilo mi sie czarno przed oczami. Niestety w przychodni przyjmuje po poludniu lekarz, a prywatnie dopiero jutro. Do innych do ktorych dzwonilam, na dwa tyg. przed trzeba sie zapisywac:(

Gość poronienie chyba
poroniłaś zapewne,kochaniutka nie do przychodni,do szpitala jedz

Gość poronienie chyba
i pospiesz się,zebys jakiegos zakazenia macicy sie nie dorobiła

Dyfujza to nie musi być poronienie, chociaż może, żadna z nas nie jest w stanie Ci tego wywróżyć, ja dostałam krwotoku w 6 tc, Alka niedawno skończyła roczek ale odrazu dostałam tonę leków na podtrzymanie.

Gość Dyfuzja
Nie straszcie mnie, jestem teraz sama w domu... Wtedy tez kazano mi robic betahcg bylam w okolo 5 tygodniu ciazy, a poziom bety wskazywal drugi tydzien!I tez nie mialam zadnych objawow ciazy... To jakis koszmar:((( Jakos dotrwam do po poludnia, dzisiaj nawet do pracy nie poszlam. Bo nie bylam w stanie.

Gość do ttttt
ale jak nadal bedziesz siedziec w domu to moze byc po ciązy,cos mi sie zdaje ze ci na niej nie zalezy,powinnas tydzien temu bycjuz u lekarza

jak mogła być tydzień temu skoro myślała że @ dostała, no chyba że z @ co miesiąc do lekarza biegasz?

Gość Dyfuzja
Tydzien temu mialam isc do lekarza w Albanii?:) Nie zartuj sobie ze mnie. Za godzine przyjmuje lekarz wiec juz ta godzine jakos dotrwam. Jeszcze jak bylam dzisiaj na dworze, to strasznie mnie bolaly krzyze jak oddychalam... Ale w kazdym razie wszystkiego sie dowiem, a jutro pewnie mnie wysla na wszystkie mozliwe badania.

Gość salamanka
nie martw sie moja najlepsza przyjcailka tez miala pare kropel krwi a pozniej bazowy sluz na poczatku ciazy, kiedy jeszcze u gina nie byla teraz ma 3 miesiecznego synka badz dobrej mysli, a takie zaslabniecia i czarno przed oczami tez mialam na poczatku ciazy, napewno wszytko jest ok daj znac jak wrocisz!