Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paola84

nerwica, alkohol, psycholog

Polecane posty

Mam nie lada problem. Ostatnimi czasy mój facet zaczął sie dziwni zachowywać. Ciągle się denerwuje byle czym. Jak tylko coś nie idzie po jego myśli, od razu się wścieka, krzyczy i aż trzęsie ze złości. Głownie sa to małe rzeczyh jak np. to, że nie ma już herbaty, albo coś zajmuje mu więcej czasu niż zaplanował, lampka, którą kupił nie działa, mama chce iść na zakuy. Ja osobiście tego nie odczuwam, bo głównie wyżywa się na bracie i mamie. Wiem, że jego mama z jego powodu była u psychologa. Ostatnio dotarło do mnie również, że dużo pije. Dzień bez piwa to stracony dzień. Często również jeździ po piwie samochodem lub teraz rowerem. W zeszłym tygodniu stwierdziłam, że dość tego i podjęłam decyzję o rozstaniu. Niestety przyjechał do mnie i się złamałam. Obiecywał, że już nie będzie pił, że kocham mnie nie piwo. Do wczoraj. Wczoraj wypił, bo spotkał sie z kolegą. Obiecał, że zapisze się do psychologa. Tylko nie wiem, czy to pomoże. Co radzicie? Nie mogę go zostawić. Musze mu pomóc.

dziewczyno nic nie musisz,on sam musi sobie pomóc

źle to ujęłam, ja chcę mu pomóc. Kocham go i muszę mieć pewność, że zrobiłam wszystko co było w mojej mocy...