Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kashi

Znikajaca kreska

Polecane posty

Przed chwila zrobilam test ciazowy i najpierw pokazaly sie 2 wyrazne mocne krechy a po kilku minutach jedna zniknela .Nic nie rozumiem,czy mial tak ktos?

Gość załosnyje
ile takich topiców jeszcze?

ja miala odwrotnie. polecam test na b-hcg koszt ok 30 zl w laboratorium i w ciagu kilku godzin bedzie wszystko jasne. te na mocz czest sa do bani.

Gość wygląda na to ze
jestes troche wciąży

Gość cobi89
ja juz nie wiem pisze na forach bo nie mam z kim o tym pogadac i powiedzcie mi jak ktos wie o co chodzi rano robilam test z porannego moczu wyszly dwie kreski lecz ta druga slaba ale widoczna po ok 20 minutach ta druga kreska zrobila sie tak blada ze ledwie ja widac..... mozliwe ze jestem w ciazy??

Gość jestem mama 11 latki
testu nie odczytuje sie po 10 minutach.kazdy test ma okreslony czas na odczytanie wyniku.potem wyniki moga byc błedne.jak pokazaly sie 2 kreski to traktuj ze jestes w ciazy:)

w przypadku ciąży kreska musi się utrzymać w widoczności na teście przez czas nie krótszy niż 48 godzin

Gość cobi89
to dlaczego tak duzo kobiet twierdzi ze kreska zniknela a mimo to byly w ciazy test zepsuty czy co czemu tak wiele kobiet mialo taka sytuacje

Gość dla mnie to dziwne że kreski
Wam się pojawiają i znikają po czasie oczywiście, bo mnie nigdy nie pojawiła się ani nie zniknęła kreska gdy nei byłam w ciąży to test pokazał jedną kreskę, a gdy byłam dwie i nawet po czasie czy na następny dzień nic się nie pojawiało ani nie znikało nie wiem co Wy za testy robicie? może z allegro? bo słyszałam, że te potrafią być trefne

Gość cobi89
pre test z apteki i świadkiem jest moje koleżanka że kreska byla ale nie chce jej wtajemniczac dlatego pisze na forum

Gość cobi89
a po drugie to nie napisalam ze znikla calkowicie tylko stala sie tak blada ze ledwo ją dostrzec

Radzę dokładnie przeczytać instrukcję. Tam na pewno jest informacja, że po upływie określonego czasu NIE POWINNO sie odczytywać wyniku, bo może być fałszywy. Prawidłowy wynik jest ten pierwszy - po 3 albo 5 minutach (nie wiem jak jest w pre teście)

Gość cobi89
karenina- ja odczytalam wynik do 5 minut zostawilam na stole i po 15, 20 minutach zajrzalam z ciekawości i ta kreska zbladla..... ledwo widoczna

Gość cobi89
noooo i czelkalam na okres pojawil sie ale w postaci plamień mniej wiecej w terminie ale jest inny najpierw brązowa wydzielina a teraz bardzo skąpa i sama jasna krew brzydko mówiąc bez zadnych skrzepow i glutów.......... co o tym myslicie??