Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filip276

dyskotekowe krągłosci

Polecane posty

Gość rozpier.ducha
nie dogodzisz - nie przejmuj sie głupim komentarzem , chciał ci dogryźć , bo ty dogryzłas jemu chuda jestes jak szczapa i on o tym wie

Gość szcuplejsza od szakiry to
ma być grubasa wg ciebie Prowokejszyn?

Gość tempest
przeczytaj jeszcze raz, co on napisal, bo nie zrozumialas :/

Gość nie dogodzisz
>nie dogodzisz - nie przejmuj sie głupim komentarzem , chciał ci dogryźć , bo ty dogryzłas jemu chuda jestes jak szczapa i on o tym wie> nie wiem, czy ON o tym wie, moze widzi mnie jako "przy kosci", bo sie do mnie przyzwyczail jako do szkapy wazacej ponizej 50 kg, a teraz od roku waze te 50 kg (w pupe mi poszlo!) i mam to gdzies, bo wiem, ze jestem zgrabna i nadal mam plaski brzuch itd, wiec dlaczego mam sie odchudzac?!?! Ale dogryzl mi tym co powiedzial, zranil mnie tym, jednak nie dalam po sobie poznac. Zastanawiam sie tylko nad tym - dlaczego gdy jestem w miare "normalna" i waze mniej niz w liceum jednak jestem " zbyt ksztaltna"- tak jakby mu kobieca pupa przeszkadzala. Ironia jest to, ze tego samego dnia w pracy kobietki mowily mi "jak ty to robisz ze mozesz tyle zjesc i jestes taka szczuplutka, chcialabym tak, ja to na diete musze w koncu isc" - itd, itp. Ludzie non-stop komentuja, ze jestem naprawde szczupla i zgrabna, ale on widac woli te kosci, jakie mialam pare lat temu...:( Czasami mam ochote znowu miec te kosci i zobaczyc, co on wtedy powie, ale nie mam tyle silnej woli, zeby nie jesc ;) Poza tym ja lubie kobieca figure, mimo ze szczupla.

Gość tak jestttt
Ja wolę zjeść kebaba popić go colą i nie przejmować się tym, co inni o mnie myślą. Jak się komuś nie podobam, to niech na mnie nie patrzy.

Gość nie dogodzisz facetowi
"sek" w tym, ze ja sie z reguly ludziom podobam, ale ON krzywo na mnie patrzy (ze jem slodycze i nie ruszam sie wiele sportowo, bo i tak zycie mam ruchliwe oraz prace) - tak jakbym przytyla i stala sie nieestetyczna dla niego (choc w lozku to mi mowi, jaka to sexy jestem i piekna, haha - ale czego to oni w lozku nie mowia ;) )

Gość tempest
tak jestttt - a pozniej narzekasz, ze faceci wola tylko szczuple, bo to sa pustaki, a ty jestes gruba przez geny? :o

Gość hehe ja mam 169cm i ważę 50kg
uffffff, jak to dobrze, że dla mojego faceta jestem najpiękniejsza;)

Gość SZAKIRA nie jest GRUBA
co za głupie babsko założyło ten topic żeby się dowartościować. zgadzam się z prowokejszyn, faceci jacy są tacy są, ale nie tak głupi i tępi żeby się licytować... boshh albo ktoś jest ładny i atrakcyjny albo nie.

Gość filip276
Nie wiem, zawsze wydawało mi sie, że jestem facetem.... A dowartosciować, owszem chciałem, ale kobiety!!!!

Gość tarirarara
ładny i atrakcyjny? każdy jest ładny i atrakcyjny...tyle że każdy dla kogoś innego

Gość filip276
Własnie. A dla mnie atrakcyjna była ta dziewczyna. I nie chcialem tu licytowac, że jedne sa lepsze od innych. To była próba wyrazenia opinii o jednej kobiecie. niestety zawsze komuś sie to nie podoba.

Gość tarirarara
poza tym szczery uśmiech potrafi najwiecej:)

Gość tak jestttt
tempest---> Nie jestem gruba, ale mam nadwagę. Kocham jeść, uwielbiam chipsy słodycze i fast foody. Nie wyobrażam sobie dnia bez pizzy czy spaghetti. Mam sobie tego odmawiać, skoro mi to smakuje? Wolę być sama, aniżeli z facetem, który zabrania mi jeść, bo jestem gruba, albo podsuwa pod nos marchewkę, żebym nie daj Boże przytyła. Takie życie nie miałoby dla mnie sensu. Inni wpieprzają popcorn i chipsy, a ja mam jeść kapustę, jak królik? Żaden facet nie jest wart tego, żeby się tak dla niego poświęcać. Nie zdarzyło mi się najeżdżać na facetów "a Wam tylko szczupłe w głowie". Jak im się tak szczupłe podobają, to niech z nimi będą, a nie są z tymi, które mają nadwagę i chcą je zmieniać na siłę.

Gość hehe nie trzeba jeść sałaty
żeby być szczupłym, zapewniam Cię:D

Gość mopsik
nie kumam, facet chciał sie podzielić swoimi odczuciami a tu zaraz sie larum podniosło! A mi to bardzo poprawiło nastrój, choc wiem, że inni moga mnie uznać za nadmiernie zaokraglona, a innym moge sie podobać. Ostatecznie nie musze podobac sie wszystkim, a ludzie którzy nasmiewaja sie na takich forach z ludzi zakomlpelsionych pewnie sami maja ten problem.

Gość tarirarara
ja mysle że jemu nie chodziłpo o to jaką figure ta laska miała, tylko o to ile energii miała w sobie, jak cieszyła sie życiem nie zwracając uwagi na to szy coś sie jej nie sypie i czy ktos sie na nia krzywo nie patrzy jak sie bawi

Gość filip276
up

Gość filip276
Dokładnie o to1 a reszta przy okazji

Gość mopsik
mh.... i jeszcze jedno, któs napisal ze inteligentny facet nie patrzy jak dziewczyna kreci tylkiem, ze interesuje go tylko powsciagliwe osóbki....hm.... no sory, facet jest facetem i nie wierze ze nie rusza go cos takiego, nawet jesli jest geniuszem. jasne, laska mogla nie miec nic w glowie, ale my tu rozmawiamy raczej o jej innych walorach. ja swojego ukochanego poznałam na dyskotece i nigdy nie zauwazylam, zeby intelektualnie odstawal od innych ;)

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
dobry mopsik, dobry;D

Gość mopsik chyba nie zrozumiałaś
tam jest o tym, ze grubaski się wywyższają bo niby te szczupłe tylko na włosy i tipsy uwazają i nie mogą się swobodnie bawić zeby nic im się nie zepsuło.. GÓWNO PRAWDA tak samo szczupłe świetnie się bawią (i jak to wygląda...) tak samo grube dmuchają na tipsy żeby się tylko nie odkleiły.. nic dziwnego ze poznałaś faceta na dyskotece w takim razie..

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
mopsik chyba nie zrozumiałaś --->to chyba ty nie rozumiesz, albo czytac nie potrafisz tam nic o grubaskach nie pisze, widze że w każdym topiku jesteś wstanie wyszukać albo uroic sobie wypowiedzi, które świadcza o "wyższości jednych nad drugimi"

Gość kkkkkkkkkkkkkkk
mopsik chyba nie zrozumiałaś ---> poza tym strasznie ciekawa jestem jak ty wyglądasz, podobno to najbardziej zakompleksieni ludzie krytykują innych, może masz coś do ukrycia???

Gość Eljanka
Tak wszyscy mówicie o tym że każda dziewczyna powinna czuc sie piekna i pewna siebie, spontanicza. A co jak jakaś dziewczyna jest naprawdę brzydka, może sie stara tym nie przejmować i odnależć w sobie cos pieknego, ale to jej sie nie uda bo nie ma nic pięknego.

Gość ilokatkiteżzakładam
włąsnie ciekawa jestem również

Gość tarirarara
a znasz taka dziewczynę w której nic pięknego nie ma? ja nie znam, w kazdej potrafię coś dostrzec

Gość dance dance