Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitek

czemu penisy tak śmierdzą

Polecane posty

Gość kropkaaaaaa
jak facet nie jest obrzezany i sie nawet mydlem dokladie pod napletkiem umyje to i tak po 3 godzinach tam smierdzi bo sie zbiera sluz. dlatego ja mam obrzezanego faceta :) i jesztem szczesliwa

Gość słonecznik 23
Powiedzcie mi zatem. Dlaczego mój obrzezany men nie śmierdzi a ja - nieobrzezana - walę kutrem rybackim nawet po cotygodniowej kąpieli?

Gość kropkaaaaaa
Słonecznik - ja też tak mam. Śmierdzę nawet przez spodnie. Ale ja się obrzezać nie dam. Kobieta ma prawo wydzielać naturalny zapach :)

Gość promyczek22
Jesteście obrzydliwi !!!!!!!!!! Jezeli mezczyzna czesto muje swojego penisa to chyba nie czuc nieprzyjemnego zapachu!!!!

Gość nie wiem na kogo trafiacie
mój facet jest nieobrzezany i nie śmierdzi nawet po nocy- przy francuskiej pobudce

ja pierdziele i M i K po kilku h maja ten nturalny \"smrodzik\"a się tu wyzywają komu bardzej! mydlo i po sprawie a jak nie to może tu ktoś nie wie co to tolerancja i nie dorusł do tego...

Gość o fuuuuuj
zaraz się zrzygam :-0

Gość lukkra
ty jestes chyba za mloda na te rzeczy , poza tym to twoje spotkania sex- ualne sprowadzają sie do jakichś ulicznych numerków a nie porzadnego sex-u w łóżku

Gość moj facet nie smierdzi
zawsze sie myje przed jakakolwiek akcja poza tym sie goli jest tam czysciutki, gladziutki i pachnacy mniiiiiaaaammmmmm

Gość z boku zdzich
Az nie moge sie nadziwic dlaczego autorka topicku nie zna odpowiedzi na tak proste i oczywiste pytanie??? P E N I S Y S M I E R D Z A D L A T E G O Z E J E W K L A D A M Y D O W A S Z Y C H P O C H E W--to chyba O C Z Y W I S T E ??!!no nie??!!

Gość pochew-dupne
:D:D:D

Gość linuksmen
bo te lachociągi co pierdolą o obrzezaniu ciągną druty na dyskotece pierwszemu lepszemy, zwykłe dziwki a nawet pewnie nie umieja robić lodzika tylko nosem jeżdźą po penisie hahaha, z cip idzie swąt a z luloka już nie może nie ? a może lachociągu jedna z drugą zeby myjcie bo zaśmierdzacie nasze kutasy

Gość to po co
uprawiacie stosunek? przecież śmiedzi to wasza cipka też będzie smierdzieć. to jest natura, z nią nie wygrasz.

Stone brawo Bardzo dobrze powiedziane,przeciez zapach mezczyzny to jest naturalna sprawa:) kurde dziwne zeby penis pachnial rexona albo bambino:o a co maja powiedziec mezczyzni jak kobieta ma uplawy? zreszta pochwa sie bardziej nawilza niz penis,wiec jak mielibysmy takie podejscie to kobiety macie przechlapane:o Co do autorki topiku to mysle ze robila laske kolegom z podworka po dyskotece gdzie chlopaki sie napili nacpali potem napocili zeby to wyskakac a na koniec o 5 rano ona robila laske wiec kwaskiem jechalo jak cholera:D dzizys dziewczynko zal mi ciebie i twoich doznan erotycznych:(

Gość Lolunia
Jak sie wasi chlopcy nie mja to im smierdza proste :) hehe nie widze innej opcjiii bardzo wazna jest higiena :] jak sie o to nie dba to nawet obrzezany bedzie smierdzial ;)

Gość jaraj_się_mną
czemu bierzesz do buzi brudne peniory? :classic_cool:

Gość Nika80
Do autora postu "W dupach wam się poprzewracało" Wiesz nie wiem z jakimi kobietami miałeś wcześniej do czynienia, ale muszę Ciebie chłopcze uświadomić. Otóż ja nigdy nie śmierdzę podczas okresu. Po prostu dbam o higienę, a w te dni szczególnie. Podmywam się po każdej zmianie podpaski. I nigdy nie czułam jak zapewne twierdzisz od siebie "zapachu śledzia". życzę Tobie w życiu czystych i zadbanych kobiet. Po Twoim poście jestem skłonna przypuszczać, że nigdy z taką kobietą nie miałeś do czynienia.

Gość WdupachWamSięPoprzewracało
Tu nie chodzi o zadbanie czy nie po prostu kobiety mają swój zapach.....możliwe że tego sama nie odczuwasz.....czepiacie sie penisów które śmierdzą naturalnym natłuszczaczem i wynajdujecie jakieś obrzezania grzybice itd...to jest irytujące

Gość aga61
No nie koniecznie nam się w d.. poprzewracało. Ja bym to inaczej określiła niż śmierdzenie. Oczywiście pomijam ewidentne przypadki braku higieny. Myślę, że każdy - kobieta czy mężczyzna wydzielają pewną woń i to nawet niezależnie od najstaranniejszego mycia. Problem w tym czy ten zapach nam odpowiada. Poza tym sa osoby które pomimo wyjątkowej dbałości o higienę mają specyficzny nazwałabym to fetorek, może to też odpowiadać. Kążdy potwór znajdzie swój otwór, a każda potwora swojego amatora.

Gość wdhfhf
Durny temat ajk cholera,moze twojemu chłopakowi śmierdzi,ale napewno nie wszystkim.Zresztą jak mój ukochany jest pop pracy to sie myje jak chcemy sie kochać i wtedy ładnie pachnie:) obzrezanie ejst czymś obrzydliwym niech tobie obrzezą łechtaczke bo moze smierdzi

Gość aki29
Obrzezanie nie ejst męskie,facet to facet a nie baba.Najlepeij to swojego obrzezić,pachy mu wygolić,nogi,pitoka,klate:D pudrwać przed każdym wyjsciem,pitoka myć mu co 15 minut by nic nie czuc:D Jakby mój mąż ogolił jaja to bym sie uśmiała:D dobrze ze niktórzy wciąż zostaja ormalni,nie robia sie kobietami:D bo w kobietach nie gustuje:D

Gość eh....
moj facet nei jest obrzezany i nie smierdzi!!! smrod a specificzny naturalny zapach to co innego! Kazdy ma swoj naturalny zapach i ja np zapach mojego faceta uwielbiam

Gość koczkodan...
smierdza ale cipki bardziej

Gość Drama26
Kazdy mezczyzna dbajacy o swoja higiene intymna nie ma zadnego problemu z nieprzyjemnym zapachem swojego czlonka. Ogolnie wiekszosc wypowiedzi wychodzi z ust kobiet / dziewczyn ktore pisza totalne bzdury wziete z glupiej wyobrazni. Zaden pozadny mezczyzna nie wyciagnie swojego kolegi bez wczesniejszego upewnienia sie, ze jest blyszczacy i pachnacy :)

jak obciągaszdla jakiś smierdzących slamsów to sie nie dziwie ze ci smierdzi moj chlopak ma mydlo i wode i niec mu nie smierdz wiec radze ci ogarnij sie i zacznij spotykać z normalnymi kolesiami a nie z brudasami jak ci tam cos za ładnie nie pachnie to nie wąchaj i nie zaglądaj pozdrowiena dla normlnych dziewczyn kobiet ;)))

Gość sssssssssssssyyyyyyyyyyy
mr.fat big boy pachnacy i nie obrzezany,kocham go

Gość douglas
do autorki rozumie ze twoja cipeczka to francuskie perfumy, a moze po prostu penisy ktore mialas okazje wachac nigdy sie nie myja. Duzo jest takich, wierze. Cipek tez.

Gość karoolek...............
[zgłoś do usunięcia] inga z krakowa smierdzą tylko te nieobrzezane ! dlatego ja zawsze zanim sie umowie na 2 randke to juz na 1 pytam czy facet jest obrzezany czy nie, bo nie bede czasu marnowala na jakiegos smierdziucha z flakiem na penisie --------------------------------------------------- niezle sie usmiałem , kobieta wez sobie patelnie i trzasnij sie nia w łeb moze cos ci sie poprzestawia na lepiej co ma obrzezania do tego czy fiut smierdzi czy nie ? o tym decyduje higiena , a nie obrzezanie

Gość akuku banialuki
A może ma jakieś zakżenie grzybiczne czy cos??? Mojego faceta nie śmierdzi, a jak wiemy, że np od rana sie nie mył to po prostu idzie sie wykąpać :| a jak nie ma takiej możliwości to nie biore do buzi i juz i nawet wtedy on sam nie chce :] Zreszta baby powochajcie swoje picze po całym dniu, no człowiek jest tylko człowiekiem i nic co ludzkie nie powinno nam byc obce. A jak sie człowiek myje to nie śmierdzi. Ja fiutka mojego M. kocham i mogłabym go wąchac, ssać i całowac cały czas;]