Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słonecznikowa.....

Kiedy moge się opalać po urodzeniu dzidzi/ w solarium?

Polecane posty

Gość słonecznikowa.....

Najlepiej już na porodówkę weź sobie przenośne. Będziesz okropnie wyglądała jak wyjedziesz taka blada z sali;)

Gość Zuza_nna
Ech... i po co te złośliwości Mamo trójeczki? Nie znasz się, nie masz ochoty odpowiadać to omiń temat i tyle.

witam wszystkie mamusie ja poslzam na solarium juz po 3tygodniach na krotko i wlaczylam nawiew zeby za mocno cycuchow nie zgzac i musialam oslonic blizne po cesarce o robi sie bardziej czerwona i wszytsko dobrze nic mi nie bylo ani dziecku i pozniej chodzilam czesciej ale nie do przesady.Moje kolezanki tez chodzily i nic nikomu nie jest nie sluchaj tych zlosliwosci.

Gość jak mogłaś urodzić dziecko
w solarium? :o

ja poszlam po 1,5 tyg tez musialam zaslonic blizne na brodawki dalam platki kosmetyczne. Niewidze nic zlego w chodzeniu na solarium Mamo trojeczki musialas wsadzic swoje 3 grosze..............

mama trójeczki niepotrzebne zlosliwosci.... ja pytalam o to gina. Jesli naturalny to najlepiej po pologu a jesli cc to najlepiej po ok 3 mies. co innego naturalne slonce

Taka ironia mną targnęła, bo to naprawdę poważna sprawa. Solarium po porodzie. Jakbyście choć chwili nie mogły odpuścić. Współczuję waszej skórze :o

Gość kobiety do was nie dociera
naprawde jakie niezdrowe jest opalanie? Podobno 90% Polek opala sie, w dodatku bez filtrów, ewenement na skale swiatowa, onkolodzy rece załamuja. Juz nie mowie o urodzie za jakies 20 lat. To nałog, tak jak papierosy.

Te, które żyć bez solarium nie mogą nie widzą, że na ich ciele tuż po 30 są bruzdy jak u starej słonicy :o