Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tempest

Czy facet policjant ma prawo zreidować kobietę??

Polecane posty

Gość tempest

Dobrze zrewidowana kobieta nie wnosi zastrzeżeń.:classic_cool:

Gość tempest
bo moje dziewczynie jeden gnojek w mundurze po pretekstem rewizji osobistej wsadził palec w odbyt widziałem że była zszokowana, aż miała rumieńce na twarzy i sapała ze złości zażądałem od niego podania stopnia i nazwiska ale odmówił :-o

Gość tempest
Na szczęście potem tego palca dał mi do wylizania, więc nie wniosłem oskarżenia.

Gość enceone
nie nie miał takiego uprawnienia, kontrole osobistą moze przeprowadzać tylko osoba tej samej -płci co osoba poddawana takiej czynnosci

Gość zxczxczxc
są takie zboczki w policji ,pare lat temu wybuchla afera jak sie okazało że policjanci z dworcowego komisariatu wyłapuja ładne dziewczyny i poddaja je rewizji osobistej , nawet byli tak bezczelni ze potrafili zaczepic pare ,i dlatego wpadli szło 2 chłopaków z dziewczynami panom zbokom zachciało sie rewizji (pretekst narkotyki :)) i zabrali te dziewczyny na przeszukanie ,pózniej sprawe opisali dziennikarze , w radu były audycje ale nie wiem czy ich zwolnili czy nie w kazdym razie zboczkom nie ma co pobłażać zadzwoń to tok.fm albo do jakiejś redakcji możesz tez nadać sprawe do komendanta policji w danym rejonie