Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuuulaaa

jedna dziewczyna z kafeterii wysłała mi zapro na grono - jej zdjęcia

Polecane posty

Gość kasiuuulaaa

To było nie powiem kiedy(dosyć dawno niech będzie) i ostatnio dodała sobie zdjęcia! Ludzie jaka to śliczna laska! Dawno takiej nie widziałam!! Więc obalam mit na że na kafe same pasztety siedzą;)

Gość Naucz się ...
poprawnie pisać

I co Cię tak dziwi? :D Znam parę dziewczyn z kafeterii, że zdjęć i nie tylko i żadnej brzydkiej jak dotąd nie widziałam ;)

Gość kasiuuulaaa
Co niby napisałam niepoprawnie?:o Ja już wiele razy spotkałam się z opniami że dziewczyny tu to pasztety(zwłaszca na zdrowi i urodzie):o A ta dziewczyna była tak sliczna że az mnie zatkało bo mnóstwo razy widziałam jej wypowiedzi na forum. Po raz pierwszy widziałam kogoś z forum:D

Ja natomiast w tej kwestii wyrażam ostrożny sceptycyzm.

Gość kasiuuulaaa
Pasztet to pojęcie względne. Może te zdjęcia które masz i te dziewczyny są w miarę ładne, ale czy mogłabyś powiedzieć że cię zatkało? Bo ja jestem laską i o tamtej tak własnie mogę pwoiedzieć:D

W której kwestii, Klocuś? :o Miałam napisac, że i faceci przystojni tu siedzą, ale się na razie powstrzymam ;) :P

W kwestii będącej clou tematu. Ponieważ imho kobieta nie potrafi ocenić urody innej kobiety. Nie potrafi i koniec.

Gość kasiuuulaaa
facetów widziałam 3 z kafeterii i każdy był co najmniej poniżej sredniej krajowej

Ja tam myslę, że kobieta, ocenia z natury rzeczy inna kobietę bardziej okrutnie ;) Więc tym bardziej, jesli mówi, że któraś jest ładna to ma rację :P A facetów tu jest więcej przystojnych niż jeden :P

Gość kasiuuulaaa
a jesteś kobietą?:o Nikt tak nie potrafi ocenić jak kobieta. Faceci sa za bardzo ograniczeni

Zgadzam się :) Jedyny kafeteryjny pasztet, to niestety ja :o Jestem tym wyjątkiem, co to potwierdza regułę ;)

Gość beznadziejna osoba..
o bruce :) jestem pasztetem ale takim nietypowym a taki ma jeszcze gorzej:( to chuja ze wszystkim jeszcze jutra ta pierdolona szkoła nie jestem sie w tanie uczyć bo i po co i tak nic w zyciu z takim wzrostem nie osiągne

Jak wy nie potraficie właściwie ocenić własnej urody (vide Morgana) to jak sobie wyobrażacie, że możecie celnie spuentować inne. Powtarzam: kobieta-nie-potrafi ocenić urody kobiecej. Nie biorę pod uwagę marginesu w rodzaju jakiś zawodowców pracujących dla agencji mody etc.

Gość kasiuuulaaa
próbujesz udawać inteligentego scepytka a swoja pewnością w wyrażaniu bzdurnych osądów nas przytłoczyć ale nie masz racji:o i to az razi. to że jesteś ograniczony i zaślepiony. facet powie że laska jest ładna gdy ma tylko ładną figurę, nie zwraca uwagi na detale, nie jest spostrzegawczy. nikt tak nie potrafi ocenić wygladu drugiej kobiety jak przedstawicielka tej samej płci.

co ty pieprzysz ja doskonale potrafie ocenic czy kjtoś jest ładny czy nie ale ni zawsze prawdę mówię bo mnie czesto zazdrość zrzera i mam pretensje do całego swiata ze jestem tm kim jestem czyli pierdolonym wielkoludem

To zresztą działa także w drugą stronę - normalny facet nie oceni poprawnie, czy drugi jest przystojny (nadmieniam że zbiór pedałów nie ma części wspólnej ze zbiorem normalnych facetów). Np taki Łentłort Miller. Dla mnie wygląda normalnie, ewentualnie jak goguś który spędza zbyt wiele czasu u manikiurzystki. Tymczasem żeńska populacja na jego widok dostaje monsunu w waginie.

To było glupie, pijawka.:o Okaż skruchę. Morgana - ale co bez przesady? To że wygląda jak udany marketingowo produkt czy że waginalny monsun?

smieszne :O:P:D