Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobka dudowniczka

Budowa domu

Polecane posty

Gość bobka dudowniczka

Mam pytanie do Wszystkich,którzy przezyli budowę domu :) Jak się za to wszystko zabrać,jak uniknąć błędów,na co zwracać uwagę,gdzie najkorzystniej zaciagnąć kredyt (mam już działkę) i wszystko to,co powinnam wiedzieć,aby nie żałować :) Będę wdzięczna za wszystkie rady :)Pozdrawiam :)

Pozwolenia, papiery i pozwolenia..... Potem chodzić i oglądać domy, podpatrywać je, potem zacząć współpracę z architektem nad własnym projektem:P

Gość najważniejsze
mierzyc siły na zamiary, czyli jesli nie dysponujesz duzymi funduszami to lepiej mały domek, ale wykończony i wprowadzać się jak juz jest zupełnie gotowy, niż trzy pietra pustaków i czekanie latami na pieniądze żeby to wykończyć

Gość pf
ja sie buduje i zdecydowanie polecam w/w forum :D - skarbnica wiedzy! a tak szczerze to na chwile obecną nie zdecydowałabym sie na budowe, my zaczeliśmy rok temu i bardzo sie z tego cieszymy, obecne ceny materiałów sa porażające!!! przeczekałabym ten bum na budowanie domów w końcu te ceny musza kiedyś spaść :o a z dobrych rad polecam wieksze zakupy ZIMĄ, można duuuuużo urwać na cenie :)

kiedy ceny spadna???to dopiero poczatek:)toz swiat do nas zjezdza za pare latek.. ja na szcescie jestem na etapie wykanczania wiec nie jest tak zle.