Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfd

Mam wrazenie ze ma flegmy w przelyku stojace ..czy to refluks??

Polecane posty

Gość dfdfdfd

czesto mam takie wrazenie ze mam flegmy w przelyku ..flegmy to nie są chyba bo one są w pluchach i tchawicy.skad by sie wziely w przelyku?więc to refluks?pomozcie..ma ktos tak?czasami próbuje je przelykac ale one dalej stoją :)

Gość kulwa nogaa
TO ROBAKI

Gość mogą
być robaki, ale bez przesady :O najlepiej idź do lekarza, bo my Ci niestety nie zajrzymy do gardła, powodzenia :)

Gość LAHNNRRR
TYLKO TASIEMIEC ALBO LAMBLIE!!

Gość wacio
glizda ludzka

Gość dotty
Skoro już jesteście tacy życzliwi, to czemu zapomnieliście o gliście ludzkiej? :O Tylko lekarz!

Gość Łoj____________________
a ja myślę że kał cafa Ci się do przełyku

Gość łowcy skór
rodzinka Ciebie podtruwa

Gość LAHNNRRR
dlaczego glista ludzka?

Gość dfdfdfdfd
Do tego ma starszny apetyt i strasznie duzo jem//niemam zadnych boli brzucha ani nic..tylko bialy nalot z tylu jezyka.. i mam wielki tłusty brzuchol juz z tego jedzenia:) dzieki ze mi podpowiedzieliscie o tej gliscie..moze to faktycznie to.:(

Gość dfdfdfdfd
a czy badanie ogóolne kalu potrafi wykryc takie pasozyty w przewodzie pokarmnowym>?pliss powiedzcie mi!!

Gość dotty
Przy cofającym się kale (że tak prostacko to ujmę), występują brunatne wymioty. Jest to objawem niedrożności jelit. Idź do lekarza, bo przyczyn może być wiele, po co się zamartwiać?

Gość nie słuchaj tych bzdur
ja też to mam od dzieciństwa, cały czas mam wrażenie, że flegma podchodzi mi do gardła. To nie jest CHOROBA. nie słuchaj tych matołów, to nie żadne robaki, poprostu już taka uroda i tyle.

Gość dotty
Przepraszam bardzo, ale bez lekarza nie można stwierdzić, że komuś nic nie dolega :O Ze zdrowiem nie ma żartów i lepiej dmuchać na zimne. A tak się składa, że bardzo dużo ludzi ma pasożyty i nic o tym nie wie :O Ja nie twierdzę, że autor/ka ma jakiekolwiek pasożyty, twierdzę tylko, że dla świętego spokoju warto pójść do lekarza. Czemu aż tak się wszyscy wzbraniają?? :O

Gość ERERE
MASZ REFLUKS !!!!!!!!!!!

Gość tylko wymaz
przypuszczalnie jakaś bakteria jest przyczyną flegmy. Jedyna rada to iść do pierwszego lepszego laboratorium medycznego, bez skierowania( lekarz świadomie omija antybiogram, gdyż opłata idzie z jego konta), i poprosić o zrobienie wymazu z gardła i jeśli coś wyhodują to antybiogram. Z antybiogramem do dowolnego lekarza po adekwatny antybiotyk. Po wyleczeniu choroby żyć wg wskazówek na www.vademecum.zdrowia.prv.pl by zmusić układ immunologiczny do samoobrony. Poza tym z równolegle z leczeniem płukanki z dentoseptu, soli, inhalacje z inhalolu.

Gość ERERE
moze zatoki?

Gość DFDFDF
HAHA ZATOKI>?