Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szoki

co sadzicie o nowym genialnym pomysle rzadu - zakaz noszenia mini?

Polecane posty

Gość czegos nie rozumiem
zakaz zacheciania do seksu strojem a nie zakaz noszenia mini :O

Gość karac wyborcow
ktorzy na pana posla glosowali

Wczytajcie się najpierw glupie p.izdy o co chodzi. A chodzi o utworzenie przepisu do walki z bułgarskimi k.u.r.e.w.k.a.m.i przydrożnymi. Wam nic nie grozi (no chyba że stacjonujecie przy drogach polując na TIRy) - możecie dalej wciągać miniówy na swoje tłuste dupska i obrzydzać ludziom widoki.

tak jest napisane w naglowku :O \"karac kobiety za noszenie mini na drodze\". Chyba umiem czytac

Gość hahahahahaa juz im sie
w głowach pieeeerdoli !!!!!!!!!!!! powalency jacyś. Ja lubie nosic krótkie spódniczki,lubie mieć swietny makijaż .....i co kurwa odrazu będe im jakies kurwa mandaty płaciła????????? Niech ten debil z chaty nie wychodzi jesli cos mu nie pasuje... no wkurzyłam sie;/

{ Od kilku miesięcy poseł Prawicy Rzeczpospolitej lobbuje w Ministerstwie Sprawiedliwości za wpisaniem do kodeksu karnego nowego rodzaju przestępstwa - biernego zachęcania do seksu. Miałoby ono polegać na noszeniu przez kobiety kuszących strojów i mocnego makijażu w okolicach dróg. Według posła taki paragraf pomoże zwalczyć prostytucję kwitnącą przy ruchliwych trasach. Pozostaje problem jak odróżnić prostytutki od innych skąpo ubranych kobiet. - Może się zdarzyć, że atrakcyjna dziewczyna wracająca w mini z dyskoteki zostanie zatrzymana przez policję, ale takie przypadki byłyby rzadkie - powiedział \"Newseekowi\" Zawisza. Dodał, że wierzy w doświadczenie policjantów, które pozwoli im odróżnić porządne kobiety od panien lekkich obyczajów. } Się własnie wczytałem. Jednak to debilizm..

Gość już zamierzam przestrzegać
taaa poczytajcie i wczytajcie się.. proszę: "Pozostaje problem jak odróżnić prostytutki od innych skąpo ubranych kobiet. - Może się zdarzyć, że atrakcyjna dziewczyna wracająca w mini z dyskoteki zostanie zatrzymana przez policję" "

Urzekłao mnie szcególnie to zdanie : { Dodał, że wierzy w doświadczenie policjantów, które pozwoli im odróżnić porządne kobiety od panien lekkich obyczajów. } :D:D:D

Gość dojdziemy i do kwefów
to tylko kwestia czasu. Chyba,ze rżad sie zmieni. A moze pasy cnoty?

"Dodał, że wierzy w doświadczenie policjantów, które pozwoli im odróżnić porządne kobiety od panien lekkich obyczajów." nasz policja nie rozróżnia zielonego od czrnego więc wątpię bardzo aby umieli rozróżnić dziwkę od dziewczyny w mini poza tym jak wiadomo, albo mają bezpłatną usługę dziwki albo płacony hajs od alfonsa ci panowie policjanci, więc koleny pomysł o dupę potłuc bo i tak nikt nie będzie tego pilnował czy wlepiał kary. jeśłi już karę to zwykłej dziewczynie, bo dziwka czy ustami czy dupą się "wybroni" żałosne:O:O

licząc na doświadczenie naszych policjantów to wiecie:D..zgarna i kolzet babcię w przykrótkawej kiecy wracającą ze służby..:)ale cyrk

Ja Zawiszy nie lubię, bo ma odwał narodowo-katolicki, ale pomysł popieram. Dlatego że nie podoba mi się widok k.u.r.e.w.e.k przy drogach, po prostu razi mój zmysł estetyczny. Ten myk z \"biernym zachęcaniem\" może nie jest najzgrabniejszy, ale pozwala na jaką taką penalizację czynu. Bo na razie nie ma bata na przydrożne k.u.r.w.i.sz.o.n.y

Gość do cukierek
sęk w tym ze nasi przedstawiciele WADZY interpretuja sobie prawo wg własnego widzimisię

MRK - wystarczy tym bułgarkom papiery sprawdzić - ile z nich jest u nas legalnie? zasadniczo zadna.. i to wystarczy. nie trzeba wprowadzać nowych przepisów bo to kosztuje a i tak mamy masę wydatków.. cyrk urządzają po prostu.. a plicja NIC z tym nie zrobi. zwiną jedną, przyjebią karę, zapłaci i wróci na to samo miejsce.

no czytam ze zrozumieniem i jasno tam chodzi o wyeliminowanie skapo odzianych kurew przy krajowych :/

Poseł Zawisza startuje w konkursie na głupotę dziesięciolecia. :O:O:O:O:O:O Gorszy niż Chomeini:O:O:O:O:O

Cukierek -> tak to jest z tymi pustymi waginami kafeteryjnymi... myśli, że pojadła wszystkie rozumy bo w ogóle czyta wiadomości na Onecie. :D Potem jeszcze jakieś deski dają głos. A zamknijcie wy się w cholerę, klacze, które na sam widok \"rząd uchwala...\" dostajecie sraczki.

Gość buhahah
bo te kartofle Kaczorki sa tacy mali ze wszystkim laskom zagladali pod spodniczki ot powod

Gość nie rozumiem dlaczego
debile jasno nie sformułują ZAKAZ POSTOJU RUSKIM I BULGARSKIM I NASZYM K.U.R.NA POBOCZACH!!!

Tirówy to i tak w większości Polki, co z tego, że umysłowo i wyglądem zbliżone do bulgarian kurve, więc sprawdzanie papierów niewiele daje.

do cukierak - mieszkam 25km od warszawy. mój autobus ma przystanek 200m od drogi w którą skręcam, przy której jest mój domek. MUSZĘ te 200m przejść wzdłuż trasy, idąc w tym kierunku w którym ja samochody, bo tak jest przejście dla pieszych a potem barierka oddzielająca kierunki jazdy. i mam głęboko w poważaniu pomysły panów z wiejskiej, aby mi zakazywać chodzić w upały w mini, kiedy jest gorąco itd itd itd a policja aby nabić statystykę i nie zadzierać z alfonsami dziwek przydrożnych będzie zwijać i karać osoby takie ja, poruszające się w pobliżu drogi w skąpym stroju. bez sensu