Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szoki

co sadzicie o nowym genialnym pomysle rzadu - zakaz noszenia mini?

Polecane posty

druga_deska_co_przegrała_życie no ja nie chodze na dyskoteki na peryferiach nie ubieram sie jak kurwa wracam do domu taksa albo autobusem ale moze u ciebie takowe nie jezdza...

To jest tak bez sensu, absurdalnie głupie, że po prostu należy w ramach racjonalizowania wydatków publicznych każdego jednego kandydata na posła poddać badaniom psychiatrycznym.

ok skoro mieszkacie daleko od miasta to sie dziwie, ze sie nie boicie wracac same do domow po imprezach i ze wystawiacie sie na sex - propozycje poza tym to wszystko bedzie jakos uregulowane, jak pokazesz dowod osobisty, ze idziesz do chaty bo mieszkasz niedaleko to zaden policjant sie nie przyczepi, no ludzieee

Gość już zamierzam przestrzegać
cukierek, chyba nigdy nie miałaś styczności z policją.. domyśli się.. na pewno 💤

cóż słonko, kurwić to ja się mogę z kim chce :classic_cool: ale seks w samochodzie mnie nie podnieca a do twojej świadomości raz, dwa w tygodniu idąc do swojej przyjaciółki muszę przejść 1,5km szosą. Bo tak daleko po prostu autobusy nie kursują... i nie mam ochoty żeby pewnego razu pan policjant mnie zatrzymał... a kiedy już zacznę przeklinać i wyzywać ich od popierdolonych chujów, nie mam ochoty zostać zatrzymana...

cukierek, to żyj sobie w państwie policyjnym, gdzie trzeba mieć dowód, aby nie zostać zwiniętym z drogi, wracając do domu w mini. Iran?????????? Możesz się tam przeprowadzić:P Przecież to chore, jak można komuś nakazywać coś tak głupiego. To ośmiesza władzę. Wolałabym, żeby policja robiła cios sensowniejszego niż rozróżnianie niewiast cnotliwych od nierządnic. Ale jak lubisz, jak sa marnowane Twoje pieniądze z podatków, to czemu nie????;)

MRK-3 ---> czego sie dopierdalasz, wyzwalam Cie chociaz raz, kto Ci daje prawo mowic o mnie w taki sposob co? Piszesz o tych dziwkach tak jakbys wiedzial wszystko, jak CI sie nie podoba temat to zamknij i po krzyku, nikt CI czytac nie kazal. A to czy czytam wiadomosci na Onecie to moj problem, gowno wiesz jaka jestem, czy pusta czy nie :O

Też jestem za prostotą. Problem tylko w definicji pojęcia \"przydrożna K.U.R.W.A\". Może się o taką pokusimy. Ja zaczynam: przydrożna k.u.r.w.a - osoba płci żeńskiej zajmująca się czynnym uprawianiem nierządu, stacjonująca w pasie drogowym. Wyglądem zbliżona do bułgarskiej szmaty z hula-hop w uszach. Wskazania: wywieźć w bagażniku za linię Bugu i zostawić w ostępach leśnych przydrożna k.u.r.w.a męska - jw., wygląd: cwelowaty, owłosienie nad wyraz skąpe; wskazania: natychmiastowa likwidacja amunicją typu dum-dum

ojj deska, wyluzuj. nie każdemu ok w mini czy coś atm, nie musi chodzić. albo nie może i się sadzi. nie wprowadzą tego jak zaostrzenia aborcji bo to równie głupie i tyle

powinni też panów - means "Kurwiarzy", zwijać razem z dziwką na gorącym uczynku i publikować zdjęcia jak pijanych kierowców. zniknie popyt, zniknie podaż :classic_cool:

MRK...to tylko teoria. Ja chodze taka uczeszczana trasa. I nawet kiedy ubiore sie w spodnie, dlugi plaszcz i targam ze 3 torby, to i tak kulturalni polscy kierowcy trabia jak opetani:O Kiedy wiec latem wyjde w krotkiej spodnicy, co powstrzyma jakiegos nawiedzonego policjanta przed zgarnieciem mnie z drogi?:O

panstwo policyjne? no bez przesady zreszta ludzie no te tirowy naprawde latwo odroznic od normalnych lasek w skapych ciuchach :/ przesadzacie, przeciez oni nie beda podjezdzali pod kazda panienke w mini, zreszta pewnie bardziej dotyczyc to mialoby drog krajowych a nie kazdej wyjazdowki z miasta :/

He he:classic_cool: Ale się drą:classic_cool: a większość nie była na wyborach nawet. Aj, waj..:classic_cool:

pierdole ;) co sie bede przejmowala, nawet jak wyjde w spodniczce to nie wygladam jak kurwa mi te panie nie przeszkadzaja, ale przez nie pozniej zaczepiaja panowie normalne kobiety :/

a czy ja komus zabraniam dyskutowac? i tak wiaodmo, ze to nie wejdzie a wy martwicie sie o to jak bedziecie swiecily tylkami zeby nie dostac mandatu :P

A swoją drogą tak jest zrobione w USA - zdjęcie typa prującego dziwkę umieszcza się w necie. Kiedyś wszedłem na taką stronkę - aj waj, aż się przeżegnałem - same czarnuchy i męty o polskich nazwiskach:D:classic_cool:

USA, USA....... Stany są tylko liberalne powierzchowne.... ich prawo stanowe to prawdziwa skarbnica głupot prawnych np. zakaz wjazdu koniem do baru :P:P:P:P:P

To żebym nie był gołosłowny:classic_cool: http://www.chicagopolice.org/ps/ tym razem zdominowały meksy i portoryki - no ale to jeden pies. Ustawcie na \"last 30 days\" Przedostatni rząd - pierwszy z prawej - sam Jacek Kuroń:classic_cool:

MRK - o właśnie o to mi chodziło, nie wiedziałam że coś takiego funkcjonuje. ale pomysł moim zdaniem niezły :) odróżnić może nie jest bardzo ciężko (nie wazne, policja i tak nie bawiłaby się w odróżnianie, ty musiałabyć UDOWODNIĆ swoją "niewinność" bo ich praca i myślenie nie interesuje, tylko statystyki od których zależy ich premia) ale już udowodnić ze dziwką nie jesteś (zwłaszcza jak nie masz dokumentów przy sobie) łatwe nie będzie i na komisariat zwinąć mogą, celem ustalenia tożsamości dlatego nie wejdzie to, z powodu naszej policji bardziej niż głupoty samego pomysłu;)

Gość koc
hahahahahaahhahahahahahahahahah

Gość szyjemy czarczafy

bosze... jak wy to czytacie... tu chodzi o dziwki.... jest tylko delikatnie napisane.... a pozatym zawsze bylo tak ze dziwki nie mogly stac przy ulicach.... policja nie wystawia jednak mandatow bo ma lodziki za darmo. a wogole to jakby zalegalizowali burdele to nie bylo by takich problemow ani z dziwkami na ulicach ani z gwaltami!!!!!!