Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajemdelan

Co o nim sadzicie???

Polecane posty

Gość ajemdelan

od jakiegos czasu ciagle zastanawiam sie nad tym czy dobrze zrobilam, ze go olalam i pozwolilam mu odejsc moze jest to wynikiem ze jestem totalnie samotna, a moze temu ze nie byl taki zly wkurzalo mnie to ze: - na poczatku dostrzegal tylko moja fizycznosc, przyznal mi sie otwarcie, ze chcial mnie przeleciec na pierwszym spotkaniu, ale ja mam zasady - nie dalam mu sie, potem on z czasem zobaczyl, ze jestem wartosciowa dziewczyna w przeciwienstwie moich poprzedniczek, zaczelo mu naprawde zalezec - druga sprawa to seks - byl wiecznie nienasycony, przez to sadzilam ze chodzi mu tylko o to - sluchal stachurskiego i ich troje:O -popelnial bledy ortograficzne

Może to głupie, ale ja też nie spotykałabym sie z facetem, który słuchałby Ich Troje..:o Fcaet, który na 1-szej randce chce przelecieć laske.. sory, ale dobrze zrobiłaś, ten facet to nic dobrego Po tych kilku zdaniach wnioskuję, (może się mylę), że to prostak

Gość ajemdelan
no wlasnie Argentynko - byl prostakiem ale mial tez fajne zajawki, mialam z kim spedzac czas, nie czulam sie samotna, mial mnie kto przytulic, a nie tak jak teraz ....

Ale piszesz, ze spotykałaś się z nim, bo przynajmniej się nie nudziłaś- znaczy to, że nie byłaś w nim zakochana. Trudno ocenic, czy dobrze zrobiłaś, to zalezy od tego, czego oczekiwałaś od związku. Jesli tylko dobrzej zabawy i seksu, to cóż..

Gość huzfszfu
ZAWSZE lepiej być samemu niż z BYLE KIM...

Gość ajemdelan
nie, nie bylam zakochana podobal mi sie jako facet i bylo mi z nim dobrze ale mi cholernie zle:( do konca zycia chyba bede sama

Gość huzfszfu
jak będziesz tak podchodzić, i jeszcze dawać się bajerować jakiemus palantowi, to na pewno. kto by spojrzał na taką sierotkę zagubioną.. trochę odwagi! będzie dobrze:) tylko nie marnuj czasu z kimś kto nie jest wart

Gość viviannn
najbardziej odstrasza mnie w tym facecie słuchanie "Ich Troje"...:O a błędy ortograficzne się robi a nie popełnia...;)

Gość ajemdelan
nie jestem zastraszona ani niesmiala pozuje na twardzielke-jak to wodniczka sory za te bledy- rozkojarzona jestem

Gość viviannn
hehe, raczej wodniczki są twardzielkami, które pozują na słabe kobietki;)