Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula24

Yasmin pierwsze dni brania - zły efekt - POMOCY - PROSZę!!!

Polecane posty

Gość Paula24

Hej. Kiedyś brałam Diane i było wszystko ok. Po rocznej przerwie lekarz przepisał mi Yasmin. W pierwszy dzień okresu zażyłam tabletkę i zrobił się problem, gdyż okres tak jakby się skończył, może jest mała plamka przez cały dzień, a dziś jest już 3 dzień jak biorę te tabletki. Pomóżcie nie wiem co o tym myśleć? Czy to normalne z tymi tabletkami? Czy może mam przerwać ich branie? I dlaczego tak się dzieje? Pozdrawiam

Gość amelia81
ja biorę yasminelle i wiem, że taka sytuacja może mieć miejsce.Dziewczyny piszą na forum że są w podobnej sytuacji! Nie przejmuj się, tak może się zdarzyć-jest to jak najbardziej reakcja organizmu

Gość Paula24
Dzięki, ale dla mnie jest to trochę dziwne, skoro kiedyś brałam Diane i nic takiego się nie działo to mam jakieś obawy co do tego i trochę zaczynam się bać co się teraz z tym tak dzieje. Pozdrawiam

Gość doda-ajj
hej-ja mialam zamiane diane na yasmine-po 3 opakowaniach wrocilam do diany.czulam sie okropnie,okresy bolace.przytylam tragicznie.wrocilam do diany i znow bylo dobrze.wrocilam tez do starych wymiarow.sluchaj-duzo osob chwali yasmine a psy wieszaja na dianie.ja regularnie robie badania-i wychodza swietnie.i czuje sie naprawde dobrze po dianie.a do yasmine nigdy juz nie wroce-poprostu nie dla kazdego.

Gość Paula24
Jak miałem diane to też było ok. Teraz lekarz przepisał mi ten yasmin i tak się dziwnie dzieje. A miałaś coś takiego jak ja , że po braniu yasmin na początku w pierwszych dniach okresu stało się coś takiego, że okres praktycznie znikł tylko jakaś mała plamka, a ja nie wiem co się dzieje.

Gość Paula24
Proszę pomóżcie!!!!!!!!

Gość niikita
A ja biorę jasmin już dwudziesty dzień i krwawie ciągle