Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 1000 kremow

ile kremow na raz moge stosowac?

Polecane posty

Gość mam 1000 kremow

witam! moja skora jest tlusta/mieszana, czasem wysuszona od masci antyttradzikowych.. juz teraz tradzik mam bardzo maly, od wielkiego dzwonu wyskoczy cos wiekszego, mam tylko zaskorniki :/ mam tez przebarwienia po krostach.. i mam conajmniej kilkanascie masci, kremow i innych specyfikow.. I na tradzik i nawilzajace i zluszczajace, wybielajace... cala mase... no i najchetniej uzywalabym wszystkiego naraz bo wiadomo ze w kazdym kremie pokladam jakies nadzieje na lepsza cere! ale wiem ze tak nie mozna :( zastanawialam sie czy cera mi nie zglupieje jesli rano bede klasc codziennie ten sam krem nawilzajacy ale na noc rozne kremy i masci? ile maksymalnie polecalybyscie stosowac rotacyjnie? czy po przyjsciu ze szkoly umyciu sie nakladac jeszcze jakis krem "popoludniowy" czy raczej dac buzi odpoczac i nie klasc nic przed noca? co radzicie? efekt jaki chce osiagnac to wybielic slady i pozbyc sie zaskornikow a przy tym zachowac nawilzona skore. moje niektore specyfiki to np lysanel active, acnederm, brevoxyl, metronidazol (rozex tez), isotrexin, differin, clindacne, dermacnel, acnemycin, diacneal, acneroxid L, z nawilzaczy emolium specjalny, cicalfate, nanobase i jeszcze jakies tanie masci typu tormentiol, masc z witamina A... poza tym peeling migdalowy z alllegro na szczescie juz tylko na 1 raz mi zostalo :) no i jak tego uzywac!? podpowiedzcie cos! poki co uzywam najwiecej acne dermu i lysanelu active, czasem brevoxylu bo po nich mam najlepsze efekty wybielajace ale musze zastosowac cos na zaskorniki bo niestety teraz ten problem mi sie powieksza :( co Wy na to?

Gość stokrotkverde
Na zaskorniki jest rada,najlepsze co moglam trafic w swoin zyciu,to zel na recepte od lekarza ISOTREXIN,cierliwie stosowac minimum przez 2mis. na noc cienka qwarswa smarowac po umyciu twarz i dopiero pozniej krem na noc,stosowac wg.instrukcj.Naprawde skuteczny.Zaskorniki sie nie robia,i powtarzac powtarzac,oczyszczac twarz i powtarzac