Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marianka24

jakie sa koszty organizacji wesela na okolo 100 osob?

Polecane posty

Gość Ala ma kota
Wejdź tutaj i wszystko sobie dokładnie podliczysz :)

ja robię wesele na 90 osób, koszt całości łącznie z ubraniami, fotografem, dosłownie WSZYSTKO, to 25 000 :)

nas na 90 osób samo wesele wyniesie 18.000...a łącznie ok. 30.000

spacja, to troche więcej niż nas. My za os na weselu płacimy 130 zł(ok.12 tyś łącznie), a za zespół 1400 zł. Policzyłam jeszcze raz, wychodzi ok 24 800, czyli jak dodamy nieprzewidziane wydatki to tak 25000 lekko pęknie...

aaaaaaaaaa........ ja za zespol płacę osobno ;( za zespol to chyba 5.000 ;( ale jest super:) Podałam cenę sali z jedzeniem, bez alkoholu... Ale Cię dawno nie widziałam, co u Ciebie, Czapo??? :)🌻

witaj:) ja wciąż trenuję:)już codziennie nawet:)żyć bez tego nie mogę, no a dodatkowo 9 czerwca wychodzę za mąż, czyli już za miesiąc:) My alkohol dostaniemy od rodziców Młodego, ale to chyba ze 3 tyś jak nic poszło, nawet nie wiem, ale w koszty jest już wliczone. suknia 2300, garniak 1500 , dodatki tak z 1000 zł, buty koszula i inne. O kurcze to jak za salę i za jedzenie to dużo płacicie, ok 200 zł z osobę:)za zespoł tez dużo, ale pewnie będziesz mieć muzykę na żywo, bo my to mamy faceta co muzyke puści z dyskietek a śpiewać będzie z dziewczyną na żywo, ale koleś sprawdzony więc już nawet nie szukaliśmy innego:) a co u Ciebie???

No duzo za salę, ale jest bajeczna i innej nie chce :) Własnie wrocilam z pracy, jutro nadzoruje matury, a poza tym odliczam czas do wakacji i wyjazdu do Irlandii. Niestety narzeczony jedzie tam wczesniej i przez miesiac bede słomiana wdową...

Gość a co powiesz na
chyba cos byla na www.slubjakzbajki.pl ale niejestem pewna.. gdzies czytalam o tym i chyba bylo cos kolo 4otys. zloty na 100 osob