Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loosi...28

PROZAC

Polecane posty

Gość gość
mmmm

Gość igola
PROZAC to prędzej czy później oznacza jedno:ŚMIERĆ!!!!!!!!!! Przemysł farmaceutyczny ma zapędy Hitlrowskie przez duże "H" tylko robi to inteligentnie przekupując wzystko i wszystkich na swojej drodze! Najważniejsze to zyski a nie pacjent!

Gość gość
Polecam książkę: "Skutek uboczny - Śmierć" John Virapen-a. Ludzie nawet nie macie pojęcia, co bierzecie...Przeczytajcie książkę, a sami zobaczycie, że ten lek nie pomaga...Został dopuszczony tylko dzięki korupcji!! lista skutków ubocznych prozaku jest mega długa.jednym ze skutków ubocznych są" "agresywne zachowanie, nienormalne przemyśelnia, myśli samobójcze i samobójstwo".

Gość gość
pitu pitu ... lubisz czytac?? taki sam przemysl farmacja jak kazdy inny... to po co chodzisz do lekarza jak jestes chory ? poczytaj ksiażke.. pomoże .. :) Pozdrawiam wszystkich borykających sie z problemami ...

Gość jebniety
Witam nie mam jakiej poważnej depresji,uprawaim sport,mam pasje,ogólnie nie czuje ze moje życie jest beznadziejne ale mam jakiś dziwny niepokój w sobie,jestem strasznie nerwowy i przejmuje sie czesto rzeczmi któr powinienem mieć gdzieś.czy prozac czy jakiś inny lek dalbymi rade zwalczyć te objawy.ogolnie da sie żyć ale zawsze moze byc lepiej ;)kiedyś dużo uzywalek alko i używek i to chyba troszke pd tego

Gość gość
polecam film "mroczna strona antydepresantow" . lek na kazdego moze zadzialac inaczej

Gość gość
sowicie Eli Lilly opłaciło lekarzynę 🖐️ chłopina mocno odleciał..