rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Napisano Maj 8, 2007 Czytałam że w salonach stosują takie praktyki, że suknie wstawiane w ramach komisu są opychane jako nowe! Można to poznać po tym, że nie ma na nich metki albo jest ale nagryzmolona długopisem. I co Wy o tym myślicie? Nie chciałabym mieć uzywanej sukienki za ponad 2 tyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ok ale Napisano Maj 8, 2007 przeciez ty wypozyczasz suknie, wiec w czy problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość porządnisia Napisano Maj 8, 2007 oj zawsze sa rózne oszustwa przeciez. Dlatego najlepiej wypozyczyć sliczna za 700 zł taką jak ja mam i po bólu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Napisano Maj 8, 2007 Nie, rozmyśliłam się a suknia zamówiona 3 tyg. temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coś ty zmyślasz Napisano Maj 8, 2007 tygrys, bo na kązdym temacie piszesz co innego. chyba Ci sie już pomieszałao jakie kity sadziłaś i nie umiesz sie wyplatać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedym slowem Napisano Maj 8, 2007 niezla bedzie z ciebie zona, co tak szybko decyzje zmienia ;) faceci tego nie lubią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Napisano Maj 8, 2007 Chyba macie nieaktualne dane czy co? Kilka tygodni temu pisałam że rozglądam sie za wypozyczeniem ale mi parę osób odradziło i juz dokonałam wyboru! O co Wam chodzi? Czytam rózne fora nie tylko tu i chce podyskutować na rózne tematy czy mnie dotyczą czy nie! Nie chcesz, to nie pisz - nie musisz! Albo się ktoś podszywa pode mnie bo ja juz dawno podjęłam decyzję - przemyślaną i skonsultowaną. Co za bzdety tu wypisujecie, ludzie. To jest miejsce wymieniania się opiniami a nie krytyka. Pukniejcie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak tak tak tak tak Napisano Maj 8, 2007 raz piszesz że wypozyczasz, a raz, że kupujesz gdzieś pisałaś, że kolor ecru, a później e biała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dokladnie albo raz Napisano Maj 8, 2007 raz namawiasz do wypozyczenia a potem piszesz ze jednak kupujesz. zdecyduj ze sie kobieto, i nie zmieniaj frontow jak wiatr zawieje, bo ludzie tu przestana traktowac twoich postow powaznie. wiele kobiet zauwazylo ze miotasz sie w wypowiedzich, a to juz zle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziunick 0 Napisano Maj 8, 2007 ludzie co to w ogóle ma byc za naskakiwanie na kogos?? normalną rzecza jest że czasem sie mysli o wypozyczonej i można zmienic wybór.. nie posądzajcie od razu kogos o kłamstwo!! Boze nie do tego służy to forum.. Tygrysek napisała bardzo ważną rzecz żże faktycznie w salonach mogą robić podróbki :( tez sie tego obawiam.. Napewno sprawdze metke i to czy nie jest przybrudzona... nie ma śladów prania itp... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0 Napisano Maj 8, 2007 Po pierwsze niech sobie kto zauważa co chce. Temat jest o kombinowaniu w salonach a nie o kolorze czy sposobie nabycia sukienki. Nie mam zamiaru dyskutować na ten temat i na tym koniec. Każdy robi jak mu się podoba i nie życze sobie żeby ktoś tu na mnie najeżdzał. A sio.... jeśli nie macie nic konkretnego do napisania ( bo ja opieram się na swoich obserwacjach czy tak czy siak postąpić ) a Wy tylko krytykujecie. To forum jest okropne! Są inne fora gdzie się ludzie wymieniają opiniami a nie krytykują bo coś się komuś przestało podobać. W trakcie przymiarek i zaglądania do salonów 10 razy zmienia się koncepcja gust i to nie jest niczym złym. Zresztą lepiej zatrzymać te wiadomości dla siebie, szkoda że są źle odbierane. Przykro mi i nie mam zamiaru napisać tu ani słowa więcej. Wszystkiego dobrego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam nadzieję że Napisano Maj 8, 2007 nie tylko na tym temacie przestaniesz bywać :) Kiedyś chwaliła się ,że jest pracuje jako prawnik w Warszawie i na kasę nie narzeka, innym razem pisze, że z kasą u niej cieniutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziunick 0 Napisano Maj 8, 2007 boże zejdzcie stad wredne kobiety.. to forum jest od dzielenia się spostrzezeniami a nie kurka od najeżdzania na siebie.... To facja jest ze kafeteria sie bardzo pogorszyła..... Strasznie!!!!! przez takich podszywaczy i wrednych ludzi!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do roboty sie weźcie wszystkie Napisano Maj 8, 2007 a nie się tylko kłócić będziecie! Przekupy jedne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gregia 0 Napisano Maj 9, 2007 powiem wam szczerze ze pierwszy raz slysze o takich numerach wykrecanych w salonach slubnych:O boze co za kraj ze nawet nie masz pewnosci czy w uzywanej 5 razy sukni nie idziesz do slubu myslaac ze mas zna sobie nowke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zastanówcie się Napisano Maj 9, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gregia 0 Napisano Maj 9, 2007 wkurza mnie to tym bardziej ze takie salony numery wykrecaja jakby cholera jasna malo na sukniach kupowanych przez nas zarabialy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja Fretka Napisano Maj 9, 2007 Najgorsze jest to, że obsługa w salonach stoi na żenująco niskim poziomie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach