Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczyma*duszy

WIDZE JAK MNIE ZDRADZA...

Polecane posty

oczyma... nie znasz facetów;) każdego wzruszy jak przestaje być w centrum czyjegoś zainteresowania, jak traci to 100% pewności. Bo przecież on jest Ciebie na 100% pewien prawda? Tylko żebyśmy siędobrze zrozumiały. Nie mów mu i nie tłumacz niczego. Bądź jak gdyby nic sięnie stało, jakbyś z łóżka wstała domowego. Nie poruszaj tego tematu pierwsza, bo zrozumie, że to podpucha. Jeśli on poruszy to zbagatelizuj i powiedz, że np. zasiedziałaś się u koleżanki (co w sumie będzie prawdą). Powtórz to w następnym tygodniu.

no to dziewczyno ci pisze, nic do ciebie nie dociera ! nawet to ze twoj koles na na boku jakas inną ! ocknij sie ! zrob jak ci mowie a zobaczy ze nie ma cie podanej na tacy, w razie jakiegos rozwodu i sadu masz dowod ze bylas u kumpeli a nie ze go zdradzalas. Chyba ze nie jestescie malzenstwiem.

Gość e-mail
no właśnie musisz troszke wyluzowac nie narzucaj sie bo po co jeśli i tak mam to gdzies zmien trochę technike to napewno pomoże niech to on na ciebie czeka!

oczyma, nie siedź tu tylko do biblioteki marsz zanim Cię leń nie weźmie i strach, że możesz coś zmienić, bo tego też się boisz prawda? Tego, że możesz otworzyć te swoje oczęta bo nie będizesz wiedziała co dalej.

Gość Oczyma*duszy
DIRISHA,czy to mozliwe ze on sie w tamtej kobiecie zakochal?chyba stracil dla niej glowe.codziennie do niej jezdzi...

Gość Oczyma*duszy
malzenstwem nie jestesmy,ale jestesmy ze soba 4 lata,mieszkamy ze soba...wlasnie koncze studia,on pracuje w sluzbie mundurowej...jest strasznie pewny swojej pozycji zawodowej i to go chyba zgubilo

BIBLIOTEKA!!!!! Nie mamierzam wdawaćsię w dywagacje. Nie wiem jak jest i nie to jest ważne. Póki nie jest zapóźno działaj. Ta książka może dać Ci nie tylko wiedzę ale i siłę, której Ci brakuje. albo podaj mi maila. To Ci prześlę

mowie co wystroj sie zahcowujs ie naormalnie i wiecej czasu sprzedaj poza domem, a mniej z nim ;] niech zauwazy ze cos jest nie tak, ze przestalas sie nim interesowac, to dziala

Gość Oczyma*duszy
w adresie e-meil mam podane swoje dane osobowe...zaraz zaloze nowe konto

Gość Oczyma*duszy
oczymaduszy@wp.pl

Poszło. Siadaj kobieto, herbaty sobie zrób i zatop się w lekturze. Jak skończysz napisz co o tym sądzisz. Jak nie pomoże będizemy kombinować dalej.

Gość widze jak mnie zdradz
Odnosze wrazenie ze zachowujesz sie jak fasola tyczkowa. Bez tyczki ani nie ma zycia. A co bys zrobila gdyby umarl, nie daj Panie Boze, mnie to spotkalo i co mialam umrzec razem z nim?

Gość e-mail
a czy ja moge również dostać od ciebie te lekture? nina_27@o2.pl pozdrawiam i z góry dziekuje!

Co do tej książki. Trzeba ją czytać ze zrozumieniem i zachować własne zdanie. To pozycja amerykańska, więc realia są różne. To co można z niej zaczerpnąc to świadomość siebie i pewnych mechanizmów. Generalnie jestem przeciwna urządzaniu szopek typu \"wystrój się i wyjdź\" jeśli to tylko pokazówka, a nie wypływajac z wewnątrz potrzeba. Gry i szopki w związku mogą (i często to się dizeje) zdecydowaćo rozpadzie związku, więc ryzyko jest. Najważniejszy w tej ksiązce nie jest facet, którego można (i khm... czesm trzeba:P) tresować, tylko sama kobieta, jej autoświadomość oraz zdrowe podejście do tworzenia relacji (nie na zasadzie wiecznie poświęcającej się matki - Polki tylko zwykłej równowagi). To co mi się nie podoba w tej książce to prawo hannibala: oko za oko, ząb za ząb. Myślę, że w życiu jest miejsce na miłość wybaczającą, poświęcenie itp. nawet w początkowej fazie związku. Wszystko zależy od ludzi. Tyle tytułem wstępu;)

oczyma już nie ma. Mam nadzieję, że siedzi i czyta:P W takim razie i ja się oddalę. Powodzenia:)

Gość e-mail
bardzo dziekuje !

u mnie taka walka o związek trwała18 lat.. mial wszystko co tylko chciał sks, obiadki, wypracowane - ja oprócz tego pracowałam zawsze wszystko dla niego... 18lat poszło...teraz pisze pozew, okazało sie po tylu latach ze ZAWSZE miał kogos ZAWSZE ZAWSZE ZAWSZE..... przesyt informacji i sytuacja materialna zkowodowała ze powiedzialam dosc... ale wiesz co ...? po tylu latach bycia z kims ta pępowina jest tak MOCNO przyrosnieta ze podswiadomie i psychicznie ciezko sie ja odrywa gdyby powalczył o mnie to kto wie moze bym zgodziła sie byc dalej z nim.. ale on nie walczy.. jesli jestes mądra dziewczyna wyciągniesz wnioski z topików.. bardzo gorąco polecam ci tą książkę DLACZEGO FACECI KOCHAJĄ ZOŁZY , całkiem niedawno kupiłam ja w kiosku oprócz tego polecam ci wspaniała książkę LUISE HAY - JAK UZDROWIC SWOJE ZYCIE, to książka która bardzo wiele zmieniła w miom życiu i pomaga mi zaakceptowac to co sie dzieje w moim zyciu. PAMIETAJ ZYCIE NALEZY DO NAS SAMYCH , WSZYSTKO JEST W NASZYCH RĘKACH TO ZARÓWNO LEZY W TWOICH REKACH JAK I W JEGO A JESLI TAKIE COS CIE SPOTYKA TO MOZE SIE OKAZAC ZE TO BEDZIE NAJLEPSZA RZECZ JAKA CIE SPOTKAŁA ... PO KAZDEJ BURZY WYCHODZI SŁOŃCE..

Gość kobieta 35 lat
a ja uwazam ze robisz dobrze..... siedz cicho i zobacz jak rozwinie sie sytuacja... a potem ..decyzja ..będzie nalezala do Ciebie.....

Gość Oczyma*duszy
Teraz,to nawet mnie nie zapyta jak sie czuje,czy czegos mi nie brakuje,czy moze potrzebuje jakies pieniadze na zrobienie zakupow.Cisza....

Gość e-mail
a na co tu czekac przecież bardzo cieżko jest zapomniec nawet niwinny skok w bok a to co robi ten koleś to zdecydowanie brak szacunku! trzeba zadbac o siebie i wziąsć sie w garść wiem, ze to nie łatwe ale całe życie przed nia wiec po co marnaować nawet minute? dla takiego palanta!

Gość e-mail
a powiedz macie dzieci / ślub?

Gość e-mail
napewno bardzo przykro ci z tego powodu że sie nie troszczy o ciebie bo przeciez ty mu sie oddałaś w całości

Gość Oczyma*duszy
slubu nie mamy,dzieci tez nie ...i chyba cale szczescie. siedze i zagladam co chwile na telefon...

Gość brygadzista
To nieprawda, ze faceci lubia zozly :o Nie wszyscy, a przynajmniej nie ja. A natrafiam wlasnie na takie i nie moge znalezc zadnej normalnej :(

Gość e-mail
oj olej ten telefon pogadaj z facetami niech cie pociesza troszke uważasz sie za osobę atrakcujna?

Gość Oczyma*duszy
Moze glupio to zabrzmi,ale faceci non stop sie za mna ogladaja,zaczepiaja i zapraszaja na spotkania..Teraz mam jednego takiego natreta,od ponad 2 miesiecy stara sie,zeby mnie gdzies zaprosic..Ale ja twardo odmawiam.Drugi powiedzial,ze bedzie na mnie czekal,bo warto... Dbam o siebie,czasami az przesadnie...Niektorzy mowia ze mam dziwny typ urody,taki niespotykany...Wysoka,ciemne oczy,ciemna karnacja i czarne dlugie wlosy...I znam osoby,ktore mowily,ze tamten facet nawet dobrze sie przy mnie nie prezentuje,ze stac mnie na kogos lepszego...Ale coz...serce nie sluga...

Gość e-mail
oj usmiechnij sie troche jest wiosna trzeba bybrac sie na łowy z jakiego jestes miasta? jesli nie chcesz mówic to ok!rozumiem