Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam tyle pytań

Jak wygląda sprawa adopcji?

Polecane posty

Gość mam tyle pytań

Wchodzę do pokoju i wybieram sobie dziecko (to okrutne), czy oni wybierają je za mnie? Jak wygląda kwestia adopcji noworodków? bo chcielibyśmy adoptować tylko małe dziecko.

Gość mam tyle pytań

Tutaj masz informacje : http://www.adoptuj.pl/main.xml Pozatym w kazdym miescie jest Osrodek Adopcyjny gdzie zglaszasz sie z mężem na rozmowe z psychologiem i tam dostajesz wyczerpujace odpowiedzi . Powiem ci z doswiadczenia . To TY wybierasz sobie dziecko a nie odwrotnie . Ktos moze ci tylko pomoc dokonac wyboru przedstawiajac fakty tzn . wiek dziecka i jego sytuacja rodzinna . Jesli naprawde chcesz uratowac jakies dziecko i uznac za swoje to .. ..JESTES WIELKA i WSPANIALA !!!!! Powodzenia 🌻

Ja na adopccę małego dzicka czekam już ponad dwa lata i jak narazie nic a to jest tak że po tych wszystkich szkoleniach i badaniach psychologicznych jak cię zakwalifikują to oni ci przedstawiają propozycję dziecka ty je poznajesz i decydujesz tylko bywa tak ze ty chcesz noworodka a oni ci proponują dwu latka i musisz decydować czy chcesz poznać czy nie