Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nie wiem juz nic

moja wyprawka powiedzcie co jest zbedne?

Polecane posty

Gość bo nie wiem juz nic

wozek uzywany 1500zl fotelik 500zl przewijak 50zl lozeczko drewex 300zl przescieradlo 30zl posciel drewex 120zl kocyk akrylowy 100zl rozek 50zl poduszka 30zl koldra 50zl laktator tufi 130zl butelki avent 70zl podgrzewacz 55zl poduszka do karmienia 50zl wanienka 40zl recznik 30zl termometr douszny braun 100zl

Gość wszystko...
potrzebne tylko nie od razu np. kołdra i poduszka. Butelki i podgrzewacz, jeśli nie zamierzasz karmić piersią, lub jeśli chcesz zostawiać maluszka pod opieką i żeby go karmić Twoim mlekiem.

Gość dokładnie
Wszystko z czasem wykorzystasz a dokupisz jeszcze wiecej;)

Gość to ja ....................
ja połowy nie mam tych rzeczy a rodze za 10 dni - myśle, że i tak w trakcie wyjdzie co jest najbardziej potrzebne. Wózek też u mnie jeszcze nie kupiony. Fajneie, ze masz tyle nie musisz się martwic :)

Gość bo nie wiem juz nic
wszystko licze najtanszym kosztem a i tak duzo wyszlo:(

Gość wszystko...
a kosmetyki, pampersy masz?

Gość bo nie wiem juz nic
pamparsy mam kosmetyki olilatium i krem do pupki.

Gość wszystko...
polecam jeszcze zasypkę Alantan, nie smaruj za często pupci kremem, zwłaszcza jeśli jest p.odparzeniom, niech się skóra hartuje. Nie kupuj oliwki - zatyka pory skóry, oj co ja się miałam! Było wszystko, łącznie z podejrzeniem o skazę białkową, na szczęście okazało się,że to od oliwki.

Gość bo nie wiem juz nic
to oillatium to taka oliwka do kapieli podobna bardzo dobra.Nie trzeba dziecka natluszczac po kapieli

Gość miaia
To nie są tanie rzeczy więc nie mów że njtańszym kosztem. Używany wózek za 1500 zł ??, to co ty kupiłaś.

Gość wszystko...
tak, ale ja mimo to jeszcze smarowałam oliwką np. buźkę, nie ma to jak zagłaskać kotka na śmierć! Zasypką możesz marować pod paszkami, kolankami, zwłaszcza w upały.Opakowanie 100 g kosztuje ok. 8 zł i jest b.wydajne.

Gość wszystko...
miaia, może ten wózek ale nowy kosztuje 3000 zł, więc to jest tanio.

Gość bo nie wiem juz nic
kupilam wozek Mutsy uzywany fotelik maz kupil maxi cosi cabrio za 500zl. chcialam kupi nowy mutsy ale stwierdzilismy ze lepiej pozniej kupi jakas fajna spacerowke za to sianko taka mala i lekka np spidera

Gość z tym wózkiem
to przesada, ja kupilam nowy na alegro z gwarancja, na rok, dwufunkcyjny z nosidelkiem za 440 zl(dowieźli do domu na miejsce) wiec chyba jednak nie najtańszym kosztem ,oilatum też do tanich nie nalezy.

Gość wszystko...
acha, ja bym jeszcze poleciła pieluchy tetrowe. Podkładasz maleństwu pod główkę w beciku czy pod brodę przy karmieniu i nie musisz tak często prać becika i ciuszków. Kupiłam paczkę 20 szt i spokojnie wystarcza, ceny niestety nie pamiętam. I becik z jeszcze jeden na zmianę.

Gość wszystko...
no to w czym kąpać niemowlę?

Gość bo nie wiem juz nic
mam wanienke taka nakladana na wanne za 40zl i to oillatium.Pozniej bede kupowac kosmetyki bubchen ale jak dzidzia bedzie wieksza:)

Gość kitkit
Wozek za 1500?Ja mam taki fajny za 500zl(uzywany)przeciez gleboki wozek to tylko kilka miesiecy jest potrzebny.Pamietaj o wanience,nozyczkach,szczotce do wloskow

Gość kitkit
nie doczytalam:Dwanienke wykreslam

Gość bo nie wiem juz nic
powiedzcie lozeczko do jakiego wieku jest odp? czy np pozniej w takim kwadratowym kojcu dziecko moze spac?

Z tych rzeczy co wymieniłaś to rozek miałam w szpitalu,podgrzewacz był nie potrzebny,poduszka do karmienia nie wygodna,laktator dobra rzecz jeśli umie się jego urzywać :) no ja nie umiałam :)

więcej prześcieradelek trzeba.........