Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muuuuuuuula

refluks co po nim?

Polecane posty

Gość muuuuuuuula

pisze do osob ktore mialy refluks bodz mają i doszly inne schorzenia badz dolegliwosci wiec tak mialam refluks zolądka (chyba juz nie mam bo nie mam typowych objawow refluksowych) ale mam inne jakie zazwyczaj problemy sa po refluksie chodzi o brzuch jelita bo niby refluksu nie mam a jak cos zaczynam jesc to skonczyc nie moge czesto mnie boli brzuch robi sie wystający bulgocze i przelewa sie a dieta raczej dobra czasmi sie zdazy ze zjem cos mniej zdrowego ale nic niezdrowego nie jem czasmi mam mrowienie i to tak dziwnie bo tydzien to tydzien co innego

witam Pani problem nie zniknął, zmniejszyły się jedynie te najbardziej przykre objawy. powinna Pani złagodzić żołądek, ukoić go. refluks powoduje, że jego następstwem mogą być wrzody. Nadmiar kwasów w żołądku powoduje powstawanie jeziorek wrzodowych od których do konkretnych wrzodów już niedaleko. jako spec. ds. odzywiania i suplementacji diety polecam ALOES, czyli napój aloesowo ziołowy, koi żoładek, zalecza powstałe na jego ściankach ranki, uspokaja jelita i zmniejsza bulgotania. Takrze przy zgadze działa kojąco i niewluje ją. wypijany rozcieńczony w wodzie 3 razy dziennie po nakrętce na pół godziny przed posiłkiem zmniejszy te objawy. Można go kupić tutaj : http://www.wellness.sklepy24h.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=12093&limit=&promocja=&nowosc=&produkt_szukaj=&szukaj=&radio_szukaj=w_nazwa wystarczy na miesiąc. pozdrawiam