Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pucio55

Zarabiam tzlko 800 zl miesiecznie i przez to nie mam dziewczynz

Polecane posty

Gość pucio55

jw

Gość nowa...........
co maja pieniadze do zwiazku????????????????

Gość przegrales zycie kolego
:(

Gość pucio55
A co umowisz sie z chlopakiem, ktorz zarabia 800 zl + nie sadze

Gość kolejny ciec narzeka

Gość przegrales zycie kolego
rzuc wreszcie tą prace na portierni i rusz dupe do roboty

Gość __hmm__
Taaa, najlepiej znaleźć sobie głupie wytłumaczenie ... Kolega chyba nieco zakompleksiony ... ?

Gość nowa...........
nie wszyscy leca na kase-uwierz!!! miałam męża materialiste0podkreslam-MIAŁAM! teraz jesli z kims bede w ogole to pieniądze nie będą miały dla mnie wiekszego znaczenia jesli chodzi o zarabianie partnera-bo kobieta też moze:)

Gość Pucioooo
nie masz dziewczyny bo robisz błedy ortograficzne

Gość kobiecynka
hehe...no to masz pecha..idz do szkoly-podszkol sie z czegosa i wyjedz za granice.zaczniesz zarabiac i laski beda na ciebie leciec... ... na serio to bym sie nie umowila z toba,bo pewnie slyszala bym vbiaadolenie jak to malo zarabian,nie mozemy pojsc tam bo jest drogo..itp..

Gość pucio55
Jestem nauczzcielem stazysta od PO. 5 lat ciezkich studiow po nic. moglem isc do zawodowki i mialbym wiecej. A tak jestem mlody, wyksztalcony i nie mam zadnzch perspekwyw. a chcialem pracowac w MON

Gość Beata z Albatrosaxxxiiiiiiiiii
jak bys mi na randce biadoli ze jestes biedny,ze to drogie tamto drogie,to bym nie dopila kawy i poszla ,bo z takim zrzeda nikt by nie wytrzymal...ja mam faceta ktory tez tyle zarabia ,ale widze w nim czlowieka a nie pieniadze...kocham go bo jest wspanialy,mamy wspolne pasje,tematy do rozmow,a pieniadze to rzecz drugorzedna

jak mozesz pisac ze jestes mlody, wyksztalcony.. i jednoczesnie dodawac do tego ze nie masz zadnych perspektyw? przemysl to jeszcze :) chyba jednak mozesz duuuzo jeszcze w zyciu osiagnac :) glowa do gory 🌻

Gość pucio55
wszyscy zdziwieni. jestem wyksztalcony i zarabiam 800 zl. mieszkam z babcia inaczej nie dalbym rady sie utrzymac - a gdzie tu utrzymac kobiete - na to trzeba z 2 tys

Gość nienaturalna
ja nie patrzę na kasę,ani na błędy ortograficzne.Zaczynaliśmy z moim facetem w jednym pokoiku z marną kasą.Jak jest sie razem,to można pokonać wszystko.Błędy ortograficznę mojego męża są słodkie,uwielbiam je...:)

Gość Pucioooooo
pucio55 to kobieta podszywacz

Gość nowa...........
w tym momencie traktujesz ją jak przedmiot"na to trzeba 2 tys"-sam posłuchaj!! to chyba twoj kompleks, jak juz porandkujesz z jakąs normalną zobaczysz ze to brednie!

Gość pucio55
ale chcialbym dac dziewczynie to co najlepsze - wszystko kosztuje - wczorajk bylem i ikei i porzadne lozko kosztuje z 2,5 tys

Gość __hmm__
Porządne łóżka są też po 5tyś i po 10tyś i pewnie po 800 bys znalazł. Do niczego nie doprowadzą tego typu 'generalizacje'. Najlepiej jest narzekać i wymyslać zamiast uwierzyć i spróbować. Ale to świadczy tylko o tym, że jednak masz kompleks. Oczywiście jeśli wybierzesz sobie Panią, której w głowie tylko ciuszki, kosmetyki, solarium, kosmetyczki, tipsiki itp to możesz mieć problem. Wierz mi lub nie, jest całe mnóstwo porządnych kobiet, którym nie portfel liczy się w głowie. Wybór należy do Ciebie :)

2000 na utrzymanie kobiety???? jakies dziwne masz doswiadczenia ??? wspolczuje ci bardzo bardzo ipociesze cie bo ja tez mam mgr i pracuje za 500 na stażu hahahahhaha

hmm przyznaje ci racje takiej laluni pindzi nie da sie utrzymac za kilkaset zlotych a raczej takie panny do pracy sie nie wyrywja nienawidze takich lasek fuuuuuujjjjjjjjjjjjjj

Gość __hmm__
Zuziu, byłam ostatnio w sklepie, widziałam parkę, z pozoru wydawałoby się że nic im nie brakuje ... Lala w krótkiej spódniczce, obcas chyba z 15cm, bluzka wydekoltowana, biżuteria, solarium ... Facet napakowany, złotopodobny gruby kajdan na szyi, też solarka ... Chcieli kupić coś na obiadek. Na mięsnym stwierdzili że żeberka są za drogie, nie wzięli nic ... Do koszyka wlozyli 3 bułeczki, konserwę rybną i doładowanie Taktaka za 5zł. Dla mnie to żałosne. Zastaw się a postaw się - coś tego pokroju. Pozory mylą. Spodziewałam się, że wsiądą do jakiegoś mesia, a tu podstarzały lanos. Ależ miałam grymas na twarzy ... :/ Kolego, pamiętaj ... wybieraj NORMALNE LASKI, nie plastikowe i puste, a napewno będziesz szczęśliwy.

Gość __hmm__
Poza tym chciałabym podkreślić że żyjemy w XXI w. a co za tym idzie: kobieta również może zarabiać :)

Gość śliiicznotka
lepiej pucio weż sie do porzadnej pracy...800 zł to ochroniarz zarabia i nie potrzebuje do tego mgr mieć. Jestes pasywny zyciowo. Skoro szukasz dziewczyny tak jak pracy to...zejdzie sie

Gość Laiiltaa
ja tez mam tylko staz pos tudach licencjackic a teraz robie mgr. czesne mi rodzice oplacja ale za miezkanko tz.maly pokoik itd sama place. ciezko ale daje rade. wiec nie narzekaj ze nie masz perspektyw. Ja po stazu licze na caly etet a jak skoncze jeszcze mgr. to pewnie bedzie lepiej. nie narzekaj tylko szukaj lepszej pracy. bierz korepetycje. poszukaj pracy w prywatnej szkole tam sie o wiele lepiej zarabia. i to nie prawda ze dzieczyny tylko na kase leca. ale jak ty tylko im o ksie trujesz, ze to drogie albo ze dziewczyny to materialistki itd... to nic dziwnego ze masz z dziewczynami problem.Ja nie lubie z facetem o kasie gadac na randce