Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielki brzuch

jak pozbyc sie tłuszczyku z brzucha??

Polecane posty

Gość wielki brzuch

nie bede owijac w bawełne-mam ogromne brzuszysko...:O dosyc sporo fetu na brzuchu i po bokach... pozatym reszta jest ok...tylko ten brzuch :( powiedzcie jakie cwiczenia wykonywac i co jesć by stracic brzuch???? pozatym czesto mam wzdecia,biore espumisan ale chyba niewiele daje... ma ktos to samo??wielki basior a reszta w porządku?? pomózcie...chce sie pozbyc tego brzucha!!!!

jesteś typem andropoidalnym, stąd tem brzuch, do tego jeśli wustepuja u Ciebie wzdęcia, to najprawdopodobniej masz zaburzona pracę jelit i należy im się po 1. zmiana odzywiania, po 2 oczyszczenie samo poprawienie funkcjonowania jelit sprawi, że brzuch się zmniejszy odezwij się do mnie na priv. GG: 2110989 lub na maila, pomoge Ci, pozdrawiam

Gość wielki brzuch
zaraz do Ciebie napisze na maila. mówisz ze tego tłuszczu mozna sie pozbyc?? Wiem ze musze przejsc na diete tylko jaką?? dodam ze jestem lakomczuchem i trudno mi wytrzymac na diecie :O

Jak macie tłuszczyk na brzuchu, to chyba najlepiej jest poddać się lipolizie. Wydaje mi się, ze to jedna z bardziej skutecznych sposobów pozbywania się niechcianego tłuszczyku, a poza tym niechirurgiczna, więc również te osoby, które z jakiś przyczyn obawiają się skalpela, mogą z czegoś takiego skorzystać.