Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parura

jaka bluzka pasuje do bialych spodni?? jaki kolor?? krój??

Polecane posty

dzis ubralam sobie czarna a moj chlopak powiedzial ze nie pasuje czarny do bialego... wiec jaki doradzcie.. sa to biale dzinsy

Gość mała panna migotka
do białych dzinów pasuje każdy kolor...........a czarna to już całkiem. Jakby jeszcze miała biały nadruk

Gość boshe co z aludzie
co wy za pytania zadajecie :o co pasuje do białych spodni :o co pasuje do zielonej tuniki :o jezu :/ nie macie innych problemów :o a poza tym czarny i biały to kolory do których apsuje każdy inny kolor a Twoj facet to debil,ze takie cos powiedzial :o

Gość tyt
hmmm w sumie to nie kazdy pasuje do bialego... ja np bym nie zalozyla rozowej.. nie chcialabym wygladac jak plastik

ja też myslę, że pasuja raczej konkretne, wyraziste kolory, raczej nie pastele...chyba że na upał :)

zarówno do bialego jak i do czarnego pasuje kazdy kolor.

każdy. Pytanie tylko jaki krój i kolor pasuje do twojej sylwetki i karnacji. A facetów to się nie słuchaj w kwestii ubioru czy gustu, bo oni nie mają o tym pojęcia -no chyba że geja.

Gość ytrytry
oj, mój facet ma świetny gust i poczucie smaku, a nie ma w nim nic z geja, i muszę powiedzieć że wprawdzie rzadko się wtrąca do tego co wkładam a ja rzadko pytam go o zdanie, to jednak z żalem muszę przyznać że gdy mi coś odradza to ma rację ;)

Gość klaudis
mi sie bardzo podoba zółta obcisła bluzeczka na krótki rękaw do białych jeansów

Gość kiki23
moim zdaniem świetnie pasowałaby bluzka czarno biała, modne są ostatnio takie blueczki np białe mazaje na czarnym tle, albo czarna w białe kropki, ja ide na przyjecie i kupiłam sobie właśnie białe dżinsy i taką swietna biało czarną bluzke z Reserved, raczej elegancka, troszke dłuższa z czarną tasiemką która zwawiazuje sie w pasie, do tego biała torebeczka z H&M taka biała letnia w rękę jakby przepalatana ( nie wiem co to jest ale z tego są takie torebki na lato, koszyczki,) do tego jakaś brazoletka biała (korale) i białe buciki i jest git. takie zestawienie oczywiscie najlepiej pasuje do ciemnych dziewczyn. i wydaje mi sie że do koloru białego pasuja tylko nasycone kolory nie jakieś pastele. może to być soczysta czeriwń, albo zieleń.

Gość dddddddddddd
a wg mnie piszesz nie w tym dziale :P

Gość dffg
a wg mnie w bluzeczka w groszki... pastekle wygladaja tandetnie...

Gość fajansiara
a mnie się nie podoba czarny z białym do białych spodni założyłabym cos beżowego

Gość 5y45y4y4
bezowego?? bedzie wygladalo jak brudne... ja mysle niebieski czarny zielony.. moje ulubione kolory

Gość hhjghjghjghjghjgjgh
byle nie bialaj

Gość myszkaamiki
tu napewno cos znajdziecie ciekawego torelle(pl) :)fajne bluzki i ciekawe kompozycje;) pozdrawiam

Gość Elka_Gackowska
Do jeansów, rurek i takiego luzackiego ubioru zawsze będą pasować topy, podkoszulki z dekoltem w serek, łódkę, bądź półokrągłe. Hitem są klasyczne bluzki. zajrzyj na https://mewa24.pl/392-bluzki-damskie a na pewno kupisz coś wyjątkowego.

Gość gość
Szara bluza? Ogólnie zależy od fasonu spodni, ale bluzy typu crewneck bardzo dobrze się prezentują wbrew pozorom. Na przykład tej marki, która co prawda głównie dostarcza męskie modele, ale ich damskie są również niczego sobie https://pitbull.pl/meskie/bluzy/crewneck.html Jeśli białe spodnie to w sumie większość kolorów pasuje, ale ja uderzałabym w szarości, może pastele.