Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dotykslonca

kosmetyki do 20zł

Polecane posty

Proponuje podawanie nazwy kosmetykow ktore nie sa tymi najdrozszymi a daja dobre efekty :)) Niezastapiony krem nivea ;> Masc z witamina A - w aptece - ok 2zł krem oliwkowy z ziaji ;> krem do rak kozie mleko - ziaja czekam na Wasze drobne rewelacyjki ;>

balsam do ciaala SSS z avon.... ok 10 tusz do rzes rimmel ... z podkrecona szczoteczka lecz nie iem jak sie nazywa....ok 12zł kosmetyki Tilia z erisa.. cala seria bardzo dobra maksymalnie do 10 zł kremy toniki balsamy itd

Gość pytajka... chcaca wiedziec
krem ziaja z białą herbatą dla cery tłustej. 6 zł własciwie to cała zielona seria z białą herbatą, kremy ziaji bio balans po 8 zł,

Gość dfsisfhifh
do 20 zł to i Eveline antycellulit się załapuje ;-). Mleczko Eldena 7 zł 500 ml, krem nawilżający do kazdego typu cery AA (ten zwykły biały z pomarańczową nakretka) około 12 zł. Poza tym Ziaja toniki (około 4-6 zł). Balsam Ziaja masło kakaowe około 7 zł, oliwka antycellulit Ziaja około 14 zł za 500 ml. Kosmetyki talia fitness firmy Barwa ( żel do biustu około 12 zł, mydło peeling, balsam około 12 zł).

ziaja: \"krem z masłem kakaowym\" ok.4 zł, Balsam do ciała z masłem kakaowym ok. 7 zł i oliwka w spray\'u przyspieszająca opalanie - oczywiście seria z masłem kakaowym - ok. 10 zł. R E W E L A C J A

zoaja hlc krem nawilzajacy 8zl ziaja oliwkowa zel do mycia twarzy 6zl balsam do ciala nivea ryz i lotos yyy 12 zl chyba maseczka lirene z glinka ok 16zl peeling enzymatyczny z glinki 2,49 wszystkie balsamy szampony odzwyki regenerujace z gliss kura i schauma kokosowa fluid do wlosow

Gość podnoszeee
up

Gość mis jogiiiiiiiiiiiiiii
uppppppppp

Gość pampalona
polecam gorąco www.shea.pl

Gość hhhhdh
to nie ma sensu:| wiekszosc kosmetykow ktorych uzywamy sa pewnie ponizej 20zl:P

Gość hhhhdh

Gość hhhhdh

Gość Extra_Promocja
Polecam zakładkę wyprzedaż pod adresem www.sklep.pollenaewa.com.pl

Gość _feliksa_
Ja z naprawdę tanich kosmetyków lubię np. niektóre produkty firmy Dax. W moim ulubionym tanim sklepiku z kosmetykami Juventy w łódzkiej manufakturze są w dobrych cenach i zawsze sobie chwaliłam stosunek ceny do jakości. Bardzo fajne i tanie peelingi mają w saszetkach po 1-2zł sztuka.