Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia444

czy wy tez tak macie?

Polecane posty

Oczywiscie, ze wierze w przeznaczenie! :)

Gość misia444
hmm chyba czegos nie rozumiem. masz 23 lata, wczesniej bylas na hotelarstwie, a teraz robisz magistra z ekonomii? zakrecilam sie

Gość Laiiltaa
no tak teraz papiery przez neta sie sklada a do tego trzeba miec przy sobie wszstkie dokumenty. Jestem ciekawa w jakim miescie chcesz studiowac?? Ja na moje hotelartwo poszlam bo mnie nie przyjeli tam gdzie chcialam:)ale tez bylo fajnie a potem na studia uzupelniajace magisterskie tez nie przyjeli tam gdzie chcaialm.hehehe tak sobie mozna planowac i tak nie wiadomo gdzie wylondujemy:)

Gość Laiiltaa
wlasnie tak. hotelarstwo studiowalam na licencjackich. a teraz robie ekonomie na studiach magisterskich uzupelniajacych tz.za rok jak dobrze pojdzie bede konczy.Mam kilka przedmiotow do nadrobienia. kazdy sie dziwi ze po moim kierunku jestem teraz na ekonomi:) ze mnie przyjeli.hehehe

Gość misia444
opcji kilka, ale najbardziej zalezy mi na gdansku. zobaczymy jak to wyjdzie. gorzej jak nigdzie sie nie dostane hehe a z jakiego miasta jestes?

Gość misia444
no racja. hotelarstwo i ekonomia? niezly mix :)

Gość Laiiltaa
ja jestem z poludnia z malej dziurki na podkarpaciu.teraz mieszkam w rzeszowie a przedtem w sanoku. no fajny miks:) ale nieraz na zajeciach to niej mi do smiechu bo wiele przedmiotow sie powtarza z studow ekonomicznych licencjackich a ja na swoim hotelarstwie tego nie mialam:) ale daje jeszcze jakos rade:) Gdansk fajnie. W G.bylam tylko raz ponad 12 godzin pociagiem :(

Gość Laiiltaa
zloz kilka podan do roznych uczelni.Ja tam gdzie skladalam to nigdzie sie nie dostalam .potem w ostatniej chwili znajdowalam jakas uczelnie gdzie cha jeszcze kogos.Ostatnio jak mnie nie przyjeli to sie zalilam koledze z bylych studiow ze niegdzie sie niedostalam a on mi wtedy ze poszedl na ta ekonomie i ze przedluzyli rekrutacje bo nie ma chetnych:)heheh wiec tam poszlam.

Gość Laiiltaa
ja ide juz spac,rano musze wstac. slodkich snóW :)

Gość misia444
rzeszow? hmm skladam tez podanie do stalowej woli, wydzial uniwersytetu w lublinie

Gość Laiiltaa
misia odradzam stalowa wole i ten kul.Stalowa to bardzo male miasto nie ma tam zaduzo studentow, jest tam tylko kilka fili uczelni wiekszosc studentow to mieszkajacych w okolicach. nie ma tam zycia studenckiego. Stalowa znam dobrze wiec ze wszystkich misteczek na podkarpaciu jest najgorsze do studiowania.Na jaki kierunek chcesz isc?? Zloz juz lepiej papiery do rzeszowa,tam jest fajnie i w bieszczady blisko:)