Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takowa_zainteresowana_w_takim

Dziewczeta nie ,,trujcie facetom o ,,pierodłach.

Polecane posty

Ja wiem. ze my jestesmy istoty potrzebujące ciepła, smsa co sekunde...etc. Sama doskonale to rozumiem. Ale faceci maja nieco inna nature i czasem warto to uszanowac. Nie badzcie prosze nachalne. Nie badzcie prosze za bardzo wygadane/przegadane. Nie suszcie swojemu facetowi glowy o bardzo szczegolowe sprawy. I przede wszystkim nie suszcie im glowy zbyt dlugo. Co za duzo, to niezdrowo. A panow prosze czasem o wyrozumiałość. No i tez o wysylanie smsow czesniej niz 1 na miesiac. Vielen Dank. :)

Gość Gajaaa_
Slusznie powiadasz :) Ja sie stosuje do twoich zalecen juz troche czasu i powiem, ze jest calkiem fajnie.Z tym, ze u nas to roznie bywa, czasem ja jemu a czasem on mi truje :) Czesto tez narzeka, ze malo pisze, innym razem robie to ja ale generalnie chodzi o to by w zwiazku byla jakas rownowaga, mnostwo humoru, duzo kompromisow i zrozumienia dla drugiej strony:) Pozdrawiam

Gość fecet.........................
bardzo mądra kobieta.....:)

Ja mojemu truje codziennie o glupotach, jakos sie musial przyzwyczaic :P Zreszta jak tylko sie zamysle na chwile, to zaraz sam sie pyta zaniepokojony: \"Dlaczego nic nie mowisz???\" :D