Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna zwykła osoba

MALUTKIE KOSMETYKI

Polecane posty

a co wy na to, żeby zgromadzic tu nazwy wszystkich kosmetyków pielęgnacyjnych w wersji mini? takich które nie ważą dużo, są niedrogie i można je zabrać na wyjazd. moja pierwsza propozycja: peeling do to peeling do twarzy Rossmann. 75 ml

ehh miało byc: "Peeling do twarzy Rossmann";)

Gość glupie to jakies
peeling 75 ml to standard a nie miniaturka na wyjazd - w to miejsce zglaszam peeleng dax cosmetics perfecta w saszetkach 10 ml duzo miniaturek jest w rossmannie w niemczech - praktycznie wszystkie popularne kosmetyki w mini wersjach po kilkanascie-kilkadziesiat centow, u nas nie widzialam czegos takiego :-O

no nie do konca mi chodziło o saszetki, tylko o cos mniejszego niz zwykle ale w normalnym opakowaniu. a wiecie cos moze o tych nowych kosmetykach..chyba ziai naturia czy jakos tak.. tez są niewielkie

Gość a ja robie podobnie
tylko nie oplaca sie za kazdym razem jak sie wyjezdza kupowac miniaturek. czesto wyjezdzam na kilka dni wiec nazbierałam sobie takich małych różnych pojemniczków po takich miniaturkach. i teraz zamiast kupowac znowu miniaturki to przelewam kosmetyki z duzych normalnych pojemnikow do tych miniaturek.