Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tak

czy tak mozna?

Polecane posty

Gość czy tak

witam, mam ogromna prosbe i prosze o porade, wczoraj wzielam ostatnia pigulke anty i teraz niby czekam na okres..jednak wyjezdzam w czwartek i nie chce miec okresu:/ czy jak wezme dzisiaj pigulke nic sie nie stanie? nie zadziala ona gorzej? biore novynette... dzieki za odpowiedz pozdrawiam

Nie zadziała gorzej, po prostu nie zrobisz przerwy i będziesz w pełni zabezpieczona. Ale musisz dokończyć drugie opakowanie, a nie odstawić po powrocie (nie wiem co planujesz, więc na wszelki piszę).

Gość rany
jesli dobrze rozumiem wczoraj wzielas ostatnia a dzis chcesz wziasc kolejna bez 7 dniowej przerwy? poewnie ze tak mozna

Gość czy tak
tak dokladnie:) chce wziac kolejna bez robienia 7 dniowej przerwy:) i wtedy oczywiscie przez kolejne dni biore tabletki normalni i po tym opakowaniu robie przerwe.. uffff...dziekuje ulzylo mi..bo jakos nie widzialam siebie pod namiotem zwijajacoa sie z "okresowego" bolu...

Chyba tak, chyba się pomieszało, nie można ot tak sobie odstawiać. No chyba, że chce się mieć bonus w postacji wariacji organizmu, plamień nie do przewidzenia i różnej długości okresów po odstawieniu tabsów. organizm też ma swoje granice tolerancji cudów i dziwów :)

Inaczej - ZAWSZEA można odstawić kiesdy się chce ale lepiej dla organizmu, jesli opakowanie zużyje się do końca.

Gość czy tak
natia ja te tabletki biore juz sporo czasu, nie chce z nich rezygnowac ani w trakcie cyklu nagle rezygnowac, chce po prostu w tym miesiacu nie miec okresu:)

Gość upupup

Gość czy tak
namiot i te sprawy;) kobiety sie rozumieja;P

Gość czy tak
wezme cala paczke naraz;) hehe;) dzieki jeszcze raz :) pozdrawiam🌼

I popij mlekiem a jak już Cię przeczyści, to weź kolejną :)

Gość czy tak
;) zamiast slim figury;) hehehe dobry sposob:P