Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulka.....

Kocha mnie wspaniały facet, a ja szleje za draniem

Polecane posty

Gość ulka.....

Mam problem, 5 miesięcy temu rozstałam sie z facetem, który chyba był w innym zwiazku nie dociekałam wiec nie weim. Ogólnie kretacz i bajerant, od razu mowił mówi mówił wiele słów które nie pokrywały sie z czynami. Wkońcu oswiadczył ze na swięta nie moze przyjechac,ani w sylwestra, ale moze miedzy swiętami, wiec go zostawiłam. Po miesiacu poznałam super faceta, który zabiega bardzo o mnie i wogóle wiem ze jest rewelacyjny, nie zraniłby mnie, troszczy sie itd.., niestety problem w tym ze nie czuje do niego tego co do tamtego, po drugie chyba jeszcze myśle o tamtym, ale nie chce zostac sama i nagle obudzic sie z reką w nocniki, czyli załowac straty tak wartościowego faceta. Co ja mam zrobic?

Gość nie obudzić się z ręką
w nocniku, czyli jeszcze poczekać. nie spiesz się do nowego jak do tamtego jeszcze cos czujesz. wszystko zniszczysz.

Gość ulka.....
ale jak tamten mnie olej i juz nie wróci? to zostane sama, a ten facet naprawde jeste wartosciowy

Gość nie zawracaj sobie głowy
tym pojebem, tylko zacznij układać sobie życie z tym, który jest teraz. żyj teraźniejszością a nie przeszłością.

Gość ulka.....
po drugie sama zobacz jak on mnie potraktował ten dran, a ten drugi stara sie jak szalony

Gość ulka.....
własnie tez tak mysle, bo przeciez jak ktos potrafi mówic kocham po tygodniu i jaki to on zazdrosny, a nie robi nic, nie odzywa sie w weekendy i kłamie to tych paskudnych cech juz sie nie zmieni

Gość ulka.....
moze jakas doświadczona w tej kwestii osoba się wypowie

Daruj sobie drania, a naprawdę pozwól pokochać temu \"wspaniałemu\". Po co Ci tęsknić za kimś, kto nie jest tego wart. Moim zdaniem możesz stracić coś bardzo cennego o czym nie masz nawet pojęcia bo targają Tobą wspomnienia. Rozstałaś się z człowiekiem nieodpowiedzialnym, zajmij sie teraz tym, który dba o to byś poczuła się kimś wyjątkowym. Powodzenia :)

Gość ulka.....
grazka ale ja sie boje ze jak ten dran bedzie chciał wrócic to do niego wróce i na dodatek zranie tego obecnego

Gość To ja sie wypowioem
Mialam to samo, pojawial sie z nikal, super piekne slowa a czynow brak. Mozliwe, ze mial podwojne zycie, nie wnikalam. Zostawilam go po 3 latach, po pol ostatnim roku chamstw-jeszcze smial dzwonic i mowic, ze szaleje za mna. Szkoda, ze nie interesowalam sie mna weekendami a wtyg byl zbyt zajety aby wyslac esa. Zabij w sobie uczucie do drania bo on jest gie warty. Cos wsobie kobiety maja ze wola tych niedostepnych pacanow:(

Gość To ja sie wypowioem
ps ja wrocilam raz i znowu gra zaczela sie od nowa-nie daj soba pomiatac

A dlaczego chcesz wrócić do drania ? Czym Ci imponuje ? Tym, że jest niezdecydowany, tym, że słowa które wypowiada są bez pokrycia, tym, że manipuluje Tobą ? Czegoś tu nie rozumiem.

Gość ulka.....
własnie tak jest powiedz mi tylko ze ja nie dam rady zmienic jego chamskich nawyków, kłamał, kręcił, kombinował nie da sie tego zmienic, prawda???????????

Gość To ja sie wypowioem
grazka bo kobiety tak maja, ze lubia takich cwaniakow:( to chore ale prawdziwe-brak wrazen po prostu a facet ktory nosi na rekach wydaje sie byc taki nudny.... chore!

Gość ulka.....
szczerze ja sama nie wiem czym, poprostu cos mnie bardzo silnie ciągnie do niego, ale ten nowy tez nie jest mi obojetny i jak bym miała go zranic to serducho by mi pekło

Gość To ja sie wypowioem
nie da na 100% nawet jak zaprzesz sie i pokazesz mu gdzie jego miejsce i zaslugujesz na szacunek, on w swoim czasie zacznie ponownie gre jak sie przed nim otworzysz

Gość ulka.....
wiesz zamiast sie cieszyc to codziennie płacze, bo boje sie ze jak go strace to docenie, a dran pozostanie draniem nie chce byc jedna z kobiet które sa zdradzane poniewierane, ale jak zabic to uczucie do niego mam wrazenie ze go kocham

Gość ulka.....
byłam z nim 3 miechy i tak kłamał ze szok np. w weekendy gdzie nigdy sie nie odzywał to ze niby tysiac esow wysłał i jak to mozliwe ze do mnie nie doszły, ze on biling przywiezie zeby mi pokazac, oczywiscie niegdy nie przywiózł

Sytuacja identyczna jak moja ale ja raczej staram się nie robić z tego dołującego problemu wole znaleźć korzystne rozwiązanie który już mam :);)

Gość To ja sie wypowioem
ulka moj to jeszcze klamal po rozstaniu ze mnie kocha:) a jak zobaczylam ze gada z jaaks panienka i chce sie z nia umowic, to wmowil mi ze ona ma mu pomoc zalatwic prace potem jeszcze pisal mi smsy jak bardzo mnie kocha i jakos nic wiecej nie byl w stanie zrobic aby mi to udowodnic , tylko sobie pisal

Gość ulka.....
czyli jakie rozwiazanie???????

Nikt nikogo nie jest w stanie zmienić. To ten ktoś musi CHCIEĆ się zmienić sam. Ty, nie zmienisz go na pewno,uwierz mi. Krętacze wpadają sami w swoje sidła. Niedawno przekonałam się spotykając pewnego krętacza. Szkoda dla takich czasu i atłasu - jak mówi zacne przysłowie. Osobiście tęsknię za nie krętaczem i noszącym mnie na rękach ale tacy już dawno wyginęli [a szkoda bo szczupła jestem więc nie nadźwigali by się ostatecznie ;)]

Gość ulka.....
no niezły ten twój koleś, jak ty 3 lata wytrzymałas?????

Gość ulka.....
grazka dziękuje za te odpowiedzie, wogóle wam kobietki dziekuje jest jeszcze jedna istotna rzecz, on ma taki zawód ze tylko w weekendy mógłby byc w domu i to nie w kazdy oczywiscie ten dran

Gość To ja sie wypowioem
bo na poczatku bylo super a potem ostanie pol roku to byly kretactwa np wylaczal komorke na 3 dni i nie moglam sie do niego dodzwonic, potem twierdzil ze cos mu sie stalo a co dziwne bo wybadalam sprawe i z nikim sie nie spotykal ale moze mial jakas na oku, kto wie

Gość ulka.....
a teraz nadal Cie męczy?

Nikt nie mowil ze zycie bedzie latwe tm bardziej z facetami :) Nie dajcie sie dziewczyny :D Ja naszczescie mam za soba i teraz to oni lataja za mna :D i bez problemu :P Lece z kafe jakco to gg :)

Gość To ja sie wypowioem
a najbardziej zalosny jego wystepekpo rozstaniu byl taki, ze zasypal mnie esami, ja jeszcze glupia dawalam mu male syganly ze mozna naprawic a on tylko sobie pisal, prosil o szanse i na tym sie skonczylo! jeszcze zaproponowal mi abym go odwiedzila to pogadamy o nas! ja mialam do niego jechac! serio sadzilam, ze znalam tego czlowieka a tu taka porazka

Gość To ja sie wypowioem
a jak:) jeszcze pisze i blaga o szanse, ja milcze-dziwne, ze nie wpadl na pomysl ze kobiete w takim wypadku trzeba przeprosic z bukietem kwiatow i blagac na kolanach po takich chamstwach oczywiscie ja juz nie chce tego ale zastanawia mnie jego debilizm:( po co on jeszcze do mnie pisze? ciagla gada!

Gość ulka.....
bo oni tak mają niestey zapewne chce sobie udowodnic ze i tak za nimbedziesz idiota