Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miauczydelko

spojrzcie na to...

Polecane posty

na forum jest wielu zagorzalych przeciwnikow seksu analnego bowiem twierdza oni ze jest bardzo szkodliwy...wklejaja linki gdzie dziewczyny maja rozjechane tylki i choruja na wypadanie odbytu....ja wklejam link o innej tematyce....i zadaje pytanie....czy powinnismy wszyscy zaprzestac uprawiania seksu? czy nam tez to grozi? bo wydaje mi sie ze ta dziewczyna ma wypadajaca macice....czyli wg mnie.....nie ogolniajcie prosze ze kazdy anal prowadzi dotakich chorobowych zmian... http://www.sexmovies69.com/creamfilledmodels/LX4104/4.mpg

Gość nie uogólniajmy
miauczydło właśnie Ci kicha stolcowa wypadła na podłogę,podnieś proszę ;)

Gość ten obrzydliwy film
akurat do ciebie pasuje miauczydło bleeeee

Ostre :) Ale widok wypadającego anusa jeszcze gorszy ...

Ja nie wiem, co tam wklajacie, ale wypadająca macica to jest częste schorzenie u samic wszystkich ssaków, zwłaszcza takich po wielu porodach, lub po wielu ciążach mnogich, również u ludzi. O ile przy porodzie takiej np. owcy można sobie poradzić z tym szybko i bezboleśnie, przy minimalnej wprawie lub wykształceniu wkładając ręką macicę na miejsce (bo zazwyczaj obsuwa się ona w trakcie trudnego porodu, lub zaraz po), o tyle jak komuś wypadnie obdyt, to ma juz przejebane. Od biedy nawet można żyć bez macicy. Ale bez odbytu juz nie za bardzo. A że seks jest szkodliwy, zwłaszcza z nieodpowiednim partnerem, że można dostać syfa, a czasami może komuś siąść psychika, to już inna kwestia:p