Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aganeska

co to za ciaza??

Polecane posty

w marcu 20 mialam ostatni raz okres...w kwietniu po 20 zrobilam test i wyszly 2 kreseczki...ale nie mam rzadnych ani wymiotow...zachcianek..niczego poza powiekszonymi piersiami...czy to prawidlowa ciaza?? dopiero ide do lekarza

Gość bałaganka
jak najbardziej prawidłowa. Nie martw się, ja też na początku nic nie odczuwałam, poza bolącymi i powiększonymi piersiami... Wymiotów nie miałam, zachcianek zresztą też nie mam - teraz jestem w 8 miesiącu ciąży i wszystko idzie sprawnie... Nie ma co sie przejmować. Gratulacje

oczywiscie ze tak. ja przez cala ciaze nie wymiotowalam. przez pierwsze 3 miesuace bylam spiaca pozniej odrzucilo mnie na zapachy..ciesz sie ze przechodzisz bezobjawowo..narazie.potem moze sie zmienic

a ja właściwie to nie mam żadnych objawów.. a jeśli kiedyś jakieś się pojawiły to moge je dosłownie na palcach policzyc;) Jestem w 23 tc:)

Gość thieryh
Czy mozliwe jest aby po kilku pierwszych objawach, jak bole piersi czy nieplanowane krawienia pozniej wszystko zaniklo i organizm funkcjonowal tak jak przed zaplodnieniem?

tak- ja w obu ciążach to miałam nie dość że żadnych nieprzyjemnych objawów prawie nie miałam to po 2 miesiącach w ogóle mi ustąpiły i tak aż do 3 trymestru

Gość thieryh
a czy jesli test dwa razy wyszedl negatywnie i okres byl dwa razy ok.. mimo wielu niepokojacych objawow, ciaze wogole jest sens brac pod uwage?

Gość thieryh
moze mi ktos odpowiedziec? przepraszam, ze post pod postem, ale nie chcialam zeby temat spadl na inne strony bo wtedy bedzie juz po nim..

raczej nie- czasami ma sie podobne objawy np przy przesileniu wiosennym albo burza hormonów.

wydaje mi się, że jeżeli okres miałaś tak jak miał być, i do tego testy wyszły negatywnie to w ciąży nie jesteś. aganeska ja miałam ostatni okres 29 marca, test robiłam 30 kwietnia (też 2 kreseczki) i też żadnych innych objawów oprócz większych pobolewających piersi. Miałam tylko mdłości i wymiotowałam w dniu w którym powinnam dostać okres i na tym koniec. Poza tym zachowuję się i czuję jak zawsze. Tylko sikałam dużo, ale już o tym zapomniałam bo lekarz zalecił pić mi pokrzywę:)

Gość Alpen
Rowniez nie sadze, aby to mogla byc ciaza, aczkolwiek nieplanowane krwawienia nie sa czyms normalnym i zdecydowanie doradzam wizyte u lekarza.

Gość bziczek
ja jestem w 17 tc i też nic oprócz bolących cycków mi nie dolega i nie dolegało. Moze na początku, jak jeszcze nie wiedzialam że jestem w ciąży mialam na aerobiku mocniejszą zadyszke. Ale zrzuciłam to na gorsze dni i zbliżającą sie miesiączke :D Nic tylko sie cieszyc, z emożesz normalnie funkcjonować.

Gość Actina
ile razy w trakcie ciazy moze sie jeszcze pojawic okres i czy jest to raczej rzadkosc czy czesty pzrypadek, ze po zaplodnieniu sie jeszcze pojawia?

bylam u lekarza..widzialam mojego dzidziusia:) a raczej fasolke ma 7 tygodni

Aganeska - gratuluję 🌻 🌻 🌻 ja też nie miałam żadnych objawów, aż czasem pytałam męża czy ten lekarz się przypadkiem nie pomylił, bo przecież ja się w ogóle nie czuje jak w ciąży :P na mój tescik to patrzyłam chyba ze 3 dni, chowałam i wyciągałam i znowu patrzyłam, bo niedowierzałam ;)