Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimala

bez śmiechu

Polecane posty

Gość mimala

Witam mam do was pytanie tak z czystej ciekawości co zrobiłybyście jak by wam sie trafił partner bez jader( usuniete) jaka miały byście reakcje ja sama nie wiem cobym zrobiła chyba zaakceptowala takiego jak jest nie wiem sama

Gość pytanie czy kastrat byłby
zainteresowany Tobą?

Gość mimala
chodzi o to ze poznajecie faceta podoba sie wam idziecie z nim i potem co? Ja nie wiem czy facetowi stoi jak nie ma jader

Gość mimala
Fcale nie można z wami poważnie porozmawiać. Tylko się podszywacie, albo nabijacie. Głupi jesteście i tyle i nie wiem co ja z tym zrobię chyba zaakceptuję sama nie wiem.

Gość mimala
znowu to nie ja sluchaj łebku załóż sobie nowy nik najlepiej poje....us

Gość mimala
Albo wariat a nie się p de mnie ptszywasz ja sama nie wiem coty chcesz chyba jesteś taki jak jesteś nie wiem sama

Gość hdhgh
nooo... ja gdy decyduję się na seks, to z kimś kogo kocham, jeśli kogoś kocham to nie wykluczam wspólnej przyszłości, jeśli nie wykluczam wspólnej przyszłości to biorę pod uwagę że będę chciała kiedyś dzieci, tymczasem brak jąder = brak dzieci: zatem wycofałabym się ze znajomości

Gość mimala
acha rozumiem to jak kogoś kocham i decyduje sie na seks z nim i wtedy wychodzi ze niemoże miec dzieci to mu mówie nic z tego a gdzie milość??????????????????

Gość mimala
To tak jak z kotkiem kturego sobie wziełam z ulicy i go kocham ale on nie ma ogonka to co? Mam go teraz wyżucić? ja sama nie wiem cobym zrobiła chyba zaakceptowala takiego jak jest nie wiem sama

Gość mimala
proszę nie podszywaj sie znajdz inny temat

mimala przeczytaj co napisałas \"acha rozumiem to jak kogoś kocham i decyduje sie na seks z nim i wtedy wychodzi ze niemoże miec dzieci to mu mówie nic z tego a gdzie milość\" to chyba logiczne bra jajc brak dzieci(sposob naturalny)...nie wiedziałas o tym z reguły kastraci sa jak małe dzieci, bez owłosienia, pociagu seksualnego , brak progezteronu, za te przyjemnosci odpowiedzialne sa plemniki chyba ze u twojego kastrata plemniki produkuje cos innego...w co szczerze watpię....

Gość mimala
niezrozumiałyscie mnie mnie chodzi np facet dojrzały miał problemy ze zdrowiem i mu je usuneli ale ok dobra a cobyście powiedzialy jak by miał jedno jądro??? tak tylko pytam ja mam meża i dwoje dzieci;)

nikt ci nie zabroni kochac czy nie kochac, ale zasadniczo jajca sa tak skonstruowane, aby facet miał poped seksualny facet bez jajec to jak kobieta bez macicy brak tego powoduje ze nie mozna miec dzieci w sposob naturalny... co do zwierzat to zwierzeta obdarzaja ludzi bezinteresowna miłoscia nie chcac nic w zamian za to jedynie troche czułosci i ciepły kąt, bo wybacz ale z kotem to ty nie bedziesz układac sobie zycia, ale z faceteem,....zwierzeton zawsze warto pomóc, szczególnie tym kalekim.... moim zdaniem facet bez jajek to tez kaleka...

Gość mimala
to o zwierzetach to nie ja piszę tylko jakis dzieciak sie podszywa pod moj nik

aha czyli wnioskujac maz ma problemy.....z jabłkami pod przyrodzeniem no wybacz ale chyba go nie wyrzucisz z domu, ....chyba ze przysiega małzenska jest ci obojetna ............................... jesli chodzi o innego faceta to nie wiem po co to gdybanie, co ci to da ze ktos ci napisze\" wiesz ja bym takiego kopła w dope\" albo\" ja zaakceptowałabym\" i co wybierasz?

Gość mimala
Mam też chomika, psa i złotą rybkę i oni wszyscy mają jedno wspulne jądro jaka miały byście reakcje ja sama nie wiem cobym zrobiła chyba zaakceptowala takiego jak jest nie wiem sama

facet bez jajek to kaleka, gdy jeszcze nie ma dzieci, jak juz je ma to pół biedy.....trudno dla ratowania zycia wszystko no nie !

Gość mimala
6to ja juz sama nie wiem co mam robić...:o mam zamienić tego kotka na faceta bez jader czy odwrotnie ...?

mimala moze załóz sobie czarnego nicka bo nie pogadasz długo

Gość pariraparura
O święta panienko ludzie o czym Wy piszecie

Gość bcvre
facet bez jąder to nie facet.LEpiej nie miec członka niż jader.TO jest zrodlo meskosci.Penis to tylko nosnik.

Gość bcvre
wbrew pozorom kobiety zyjecie nie dzieki penisowi ,ale jądrom .To jest zrodlo zycia .FAcet bez penisa ,ale z jadrami moze miec dzieci jezeli sie mu pobierze z jader plemniki.

Gość bcvre
dzieki tym jajcom istniejecie i powinnyscie je wielbić ,a nie penisa.Z tamtad pochodza plemniki z ktorych powstałyscie.Tymczasem wy wielbicie penisy.

Lans Armstrong (nie wiem czy tak się dokładne pisze) miał usunięte jedno i nie wyrosły mu cycki... Widziałam kiedyś dokument o facetach,którzy specjalnie sobie ciachali oba bez żadnych wskazań medycznych...I podobno zachowywali zdolności seksualne na niemal tym samym pziomie. Tylko zmieniał im się temperament i ogólne widzenie świata troche.