Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anteczka

W którym miesiącu się zaczyna?????????????

Polecane posty

Gość anteczka

hejka jestem ciekawe w którym miesiący czy nawet tygodniu pojawia sie brzuszek u kobiet w ciązy??? i czy jesli kobieta bierzeanty i przypuscmy zaszła w ciązy to czy w czasie przerwy wystapi krwawienie?? bo zdania sa podzielone...

Gość anteczka
nikt nie wie??

Sprawa indywidualna zarówno w jednym jak i w drugim przypadku. jednej rośnie już na początku trzeciego, innej dopiero w piątym miesiącu a jeszcze inna do siódmego ma tylko lekko zaokrąglone a \"wywala\" przy końcówce ciaży.Krwawienie między opakowaniami przy ciąży nie powinno wystąpić ale nikt nie daCi gwarancji, że\"na 100% nie wystąpi\". Też zalezy od kobiety.

Gość dasdasfa
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3463101 swoją drogą moja ciotka przechodziła całą ciążę i nikt o niej nie wiedział. Słała nam cały czas aktualne zdjecia i na zadnym nie widac było brzucha. Dopiero zadzwoniła do nas w nowy rok i powiedziała ze urodziła córeczkę.

Gość anteczka
a czy jesli kobieta kochała sie z mezczyzna w czasie przerwy i na drugi dzien dostala okresu czy mogło dosjc do zaplodnienia bo tu znowu sa role podzielone i mieszają wszyscy i nie wiem

Gość anteczka
co wy wiecie na ten temat??

Gość dasdasfa
nie jeżeli potem wzieła tabletki w odpowiednim czasie. I dostała okres a nie okresu. i nie okres tylko krwawienie, bo przy braniu tabletek okres nie wystepuje bo nie ma owulacji.

Gość anteczka
dzieki

Gość amelia81
skoro bierzesz regularnie tabletki, to nie ma możliwości byś zaszła w ciążę! U mnie brzuszek pojawił się w 18 tyg.