Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanilka

Czy ciemnieja wam znamiona podczas ciazy?

Polecane posty

Gość pytanilka

Mam pytanie czy podczas ciazy ciemnialy wam znamiona, pieprzyki itp?

Gość aldonkaboo
niestety tak, dosyc, ze sciemnialy i powiekszyly sie niektore, to wyszlo mi wiele nowych :-(((((((((((

Gość pytanilka
Dzieki bo ja mam jakas schize jak mi znamie ciemnieje. A jestem w ciazy i zastanawialam sie czy to nie z tego powodu.

Gość ufliczek
ja nie zwracałam wcześniej na to uwagi, ale pewnego dnia, wystawiając trochę ciało na słońcu dostałam schizy jak przyjrzałam się sobie , miałam wrażenie że w oczach mi rosną.Wydawało mi się ich strasznie dużo, więcej niż przed ciążą. No cóż, zawsze twierdziłam ze w ciąży nabawisz się wszystkiego co najgorsze.

Gość pytanilka
No wlasnie ufliczek. Ja juz po nocach spac nie moge. I tez mam wrazenie, ze mi ciemnieja z dnia na dzien. Schiza na maxa!

Gość do autorki 37365
Nie chcę Was martwić, ale po (!) ciąży, to nie dość, że mam więcej pieprzyków i znamion. Są ciemniejsze. Ale wyszło mi sporo takich dziwnych wystających wykwitów :O To jest okropne i jest tego dużo 😭 Oby Was to ominęło. 🖐️

Gość 43 tydzien
mi też pojawiło się mnóstwo nowych pieprzyków, a stare pociemniały :(

Gość pytanilka
Widze, ze to nie tylko moj problem. A pytalyscie moze lekarza dlaczego tak sie dzieje? Bo ja juz sobie najgorsze wyobrazam, ze to jakis rak albo cos takiego. Zastanawiam sie czy nie isc z tym do dermatologa, bo troche panikuje. Wiecie, jak to w ciazy. Czlowiek schizuje sie wszystkim i jeszcze ma tendencje do wyszukiwania roznych rzeczy :(

Gość do autorki 37365
Hormonki, kochana, hormonki.. to usłuszałam od lekarza. Ale chyba lepiej pójść z tym po ciąży.

Gość pytanilka
Latam teraz po internecie i czytam o tych pieprzykach w ciazy i troche sie uspokoilam. Matko kochana, ze tez ciezarne musza sie tak stresowac. Zazdroszcze kobitkom co luzno podchodza do sprawy. Schiza jakby mniejsza ale do lekarza chyba sie wybiore. Najgorzej bedzie jak mnie wysmieje i wogole nie bedzie chcial ich obejrzec :(

Gość upsa
up up