Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankooo

czy pomidory teraz nadaja sie do jedzenia???

Polecane posty

Gość pytankooo

czy duzo w nich chemii

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
co do zawartosci chemii - nie wiem, ale chyba powoli mozna sie w nie zaopatrywac w normalnych warzywniakach. ostatnio trafiam na takie o wybitnie pomidorowym smaku, pewnie za jakis czas skusze sie na salatke. :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
krajowe pomidorki są już pyszne i mają wreszcie smak pomidorów co prawda to nie to samo co pomidor ze słońca ale zawsze lepsze niż to drewno zimą A co do chemii to wiadomo że w szklarni zapyla się je sztucznie i pryska na choroby i tego nie unikniesz, ale na pewno sie nie strujesz jak dobrze umyjesz i spażysz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja tam jem pomidory przez caly rok, zawsze sa tak samo sztuczne :D ale czasem nawet ladnie pachna.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
pomidorki jem na okrągło, w zimie zadowalam się tymi szklistymi bez smaku, ale teraz już są niezłe na targach, dzisiaj widziałam po 5 zł, ale to na wsi :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×