Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00007

Jestem tzw. singlem, wiecie dlaczego?

Polecane posty

Gość 0007
nienawiśc nawet nie potrafię jej nienawidzić:( chciaem z Toba być....

Gość astromini 30
007 nie nie wrócą te dni ....... ale mozna spróbować zdobyć ją od nowa.............

Gość 0007
ona już jest mnężatką:( i teraz to już wszystko nie ma sensu

Gość astromini 30
a od kiedy nie jestescie razem?

Gość a ja chcę być singielką
ale z dzieckiem! nie chcę mieć męża w stylu np. 0007 !!! odrażający typ! WYBREDNY typ "...Unikam kobiet, pod rugie jestem wybredny, po trzecie już nie znajde takiej jaką chiałem..." Nie ma 2-ch identycznych kobiet! a jeśli szukasz idealnych ciał - to żal ciebie - WSZYSCY SIĘ STARZEJĄ - ty także - no ale z takim podejściem, to nic dziwnego, że żadna ciebie nie chce

Ej ej ale nie rozklejaj się. Było, było piękne, skończyło się. Wspomnienia mogą być źródłem Twojej siły albo Twoją kotwicą u szyi. Wyciągnij wnioski DLACZEGO nie wyszło, popatrz co należałoby zmienić i zmieniaj. I żyj teraźniejszością i przyszłością. Nie zagrzeb się w tym co było

Jak mężatak to łapy precz. I zacznij żyć! Mądrze. To początek wszystkiego co masz jeszcze przed sobą wiesz?

Gość astromini 30
niepokonany ty dziecko? hmmm zadziwiasz mnie

Po co? Dzieckiem trzeba sięzajmować, śmeirdzi i trzeba z nim siedizeć. Na imprezy nie można chodzić, kupę kasy kosztują itp. Lalkę sobie kup.

Adoptuję. Albo dowiem się kto nie chce dziecka i za dobre wynagrodzenie wezmę je do siebie

Wiesz, że molestowanie/krzywdzenie dzieci jest karalne i za ten paragraf ma sięw więzieniu najgorszą pozycję?

Gość KOBIETA 30
Nipokonany i co ty zrobisz z tym dzieckiem:) Lalka lepsza

dziecko potrzebuje mamy i taty ,i nie śmierdzi,moje sie myją.Potrzebują duzo kasy,ale ja nie mam zamiaru zarabiać,zeby to zabierać do grobu.....:)

Będę się zajmował. Mam potrzebę mieć dziecko i je wychować. Choć na wywiadówki, oglądać mecze jak chłopak albo jakieś seriale melodramatyczne jak dziewczyna. Ale kto wie kto jakie ma upodobania. To że nie będę miał dziewczyny ma mi uniemożliwić mieć dziecko ?

no wiem,ale ja nie zartuję,ze dziecko potrzebuje mamy i taty i duuuuuuzo miłości:)

Niepokonany ,możesz z moimi chłopakami na mecze chodzić,bo mnie jakoś te mecze nie kreca,a oni mi karzą chodzic,siedzieć wśród kibiców pijących piwo i krzyczących \"kurwa chuju jak strzelasz \":(

I jakie wartości dizecku przekażesz?! "NIENAWIść NIENAWISC NIENAWISC YES YES YES" ??

Gość pomarańczowa pomarańczka
buhaha, ciekawe jakiemu samotnemu facetowi przyznają dziecko adopcyjne???:D

00007>> Przykre co piszesz.Odrazu widac,ze nie trafiles na ta jedyna.Ja kiedys tez tak mowilam jak Ty,a juz niedlugo wychodze za maz za wspanialego czlowieka:)Uwierzylam ,ze jednak moze byc inaczej.Dalam losowi szanse.Pomoglam szczesciu,bo wiesz,nie marzylo mi sie zycie samotnej kobiety.Byc samemu jest to jedna z najgorszych rzeczy jakie moga spotkac czlowieka.Pozdrawiam i wiecej wiary w LUDZI!!!! 🌼

tez jestem singlem tylko juz mnie to zaczyna nudzic :-o zycie samemu :P

Przperpaszam za dwuznaczne pytanie, ale w jakim wieku jesteś?

Niepokonany widzisz ja nie wierzę w taką niespójność osobowości. Chcesz woją, małą charakterystykę? Oczywiście mój typ;)

Gość znawca_tematu
Masz racje kobiety to najwieksze plugawstwo stapajace po tej ziemi.Zawsze to samo gadaja,ze kochaja a potem spotykaja sie z innymi.Szkoda czasu i energii na budowanie wkolko cos od zera i przezywanie wkolko tych samych rozczarowan.

Gość KOBIETA 30
Wy faceci za to to chodzące niewiniatka

Gość 0007
totalne zmiany ropoczynam od jutra: 1. wychodze z garnitura i sportowo, podkreslające ubranie, 2. mniej przebywania w bibliotekach, czytleniach:D 3. pierwsza ,druga, i tak dalej, teraz same będą leciały i o to chodzi.

Gość 0007
nie ma litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nade mną nikt nie miał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pomarańczowa pomarańczka
0007- powodzenia, super masz plan:classic_cool: