Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00007

Jestem tzw. singlem, wiecie dlaczego?

Polecane posty

Gość 0007
wiesz idąc twoim myśleniem, tak masz rację poczekja zaraz wyrwię panienkę z pracy, nie wiem, na ulicy i pojde z nią się piperzyć, bo ty tak chcesz. Unikam kobiet, pod rugie jestem wybredny, po trzecie już nie znajde takiej jaką chiałem

Gość astromini30
DO taka sobie jedna tam Wiesz facet się uzewntrznia a ty go atakujesz, ale po co?Chyba na tym forum bardziej chodzi o zrozumienie a nie atakowanie?Czy moze sie mylę?

Wiesz... nie zrozum mnie źle, ale zachowujesz się jak dzieciak: biorę swoje zabawki i zmieniam piaskownikę, cierpcie jak sobie pójdę. Prawda jest taka, że żadnąz nas to nie obejdzie, żadną z nas nie zranisz. Tylko siebie. Chcesz się zamknąć w wieży z kości słoniowej jak księżniczka ;) ? A proszę bardzo, ale To TY na tym stracisz. Wszystko. Zresztą. Za jakiś czas zmienisz zdanie.

Ja nie będę ściemniał że to ja rezygnuję z dziewczyny ale nic dodać nic dodać tylko zająć się 6. Trzeba robić karierę; Żeby uzyskać kasę na inne przyjemności

super sie uzewnetrznia piszac cos takiego: \"he he he ja już jestem wykręcony i nie ufam kobietom, bo za dużo już tego widziaem całego syfu!\" jezeli wedlug niego kobiety to syf to mu tak dobrze ze jest sam. przynajmniej bedzie mial pewnosc ze sie nie zarazi a dziewczyny beda mogly sobie poszukac jakiegos normalnego faceta co tak nie bluzni przeciwko plci zenskiej.

:( a to o kobietach mówią, że są materialistkami.....

Gość 0007
wiesz ja już się pogodziłem z tym.

taka sobie... to chyba o te zdrady chodziło zresztą może się autor wypowie, mogę się mylić...

Gość astromini30
007 z czym się pogodziłes?

Gość 0007
SYF mam na mysli to ,że męzata kolezanka mając męza, puszcza się na szkoleniach, albo ma jakieś inne propozycje, albo jak łatwo można zbajerować dziewczynę kolegi, wystarczy tylko ładna morda, figura, pieniądze, obycie, cwanictwao, i psychologia.

0007 nie rezygnuj z marzeń, bo kiedyś będzie za późno. Zabrzmi strasznie naiwnie i nawiedzenie, ale tylko miłosć ma sens. Kariera dla kariery, kasa dla kasy, władza dla władzy... to pustka, która prędzej czy później Cię pochłonie. Przykro mi, bo wydajesz się sensownym facetem

Jak ktoś ma powodzenie a nie chce być z dziewczyną to znaczy że chce smakować wiele kobiecych ciał

Też bym smakował Najlepiej co 4 dni nowa dziewczyna. Taka co każdy by zazdrościł

Płyciuchny z Ciebie facet... Przez takich miałam uraz swego czasu.

Gość tratatu
OOO7 a jaką chciałeś dziewczyne

Gość 0007
wiesz dla mnie to smieszne. Ale chyba zmienię się stanę się teraz ,,skurwysynem", nie ma litości, będę rżnął kolegom dziewczyny, żony, a co same tego chcą. Po co ma się litowac, żeby potem mnie ktoś jeszcze w twarz kopnał

Nie zrobisz tego:) Jestem pewna, nie zniżysz się i nie dasz pokonać temu czego nienawidzisz, prawda.?:)

Gość astromini30
Nie wszystkie kobiety takie są nie uogólniaj.Ładnie musiała cie zranić.Akle pewnie za jakis czas spojrzysz na to inaczej

Trochę musisz poruchać jak masz możliwość. Po co sam siebie będziesz biczować

Niepokonany, ty zły duchu.... (to nie był komplement)

Tia... rozkochaj i zostań męską świnią. Skrzywdź jakąś, potem ona skrzywdzi jakiegoś Bogu ducha winnego chłopaka, który obieca sobie, że teraz będzie sku***synem. I będzie, skrzywdzi jakąś niewinną dziewczynę... itp tid. Spirala nienawiści.

Gość 0007
zapamiętam tamte chwile, wspólne chwile, wspólne noce księżycowe gdy znalazłem Twoje zdjęcie choć minęło tyle dni...zapamietam Twoją miłośc, zapamiętam tamten czas

Potraktuj to jako dar od losu i wybacz jej co zrobiła. Stań się Mężczyzną a nie gówniarską N...-wywłoką. Życie przynosi niespodzianki. Nie tylko u innych. Przetrwaj tę próbę, zahartuj się i szukaj miłości... Będize dobrze:)

Gość astromini30
007 jesteś romantykiem i tak trzymaj.A Niepokonanego nie chiałabym spotkac:)

Gość 0007
jeszcze jeden zachód słońca...czy mi dane jeszcze będzie cię ujrzec, na pamiątkę mam Twój uśmiech>.......nie wróca już te dni:(