Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00007

Jestem tzw. singlem, wiecie dlaczego?

Polecane posty

Gość 0007
zal mi tylko facetów...tylu kobietom odmawiałem,albo udawłem,żen ie wiedizalem o co chodzi...aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

Mi żal że mogą być trudności z adopcją dziecka. Ale może czasu się zmienią. Napewno nie teraz jak rządzi LPR PIS

Gość ale zes
jebniety 0007 Jebnij sie w kopule!Oby taki gatunek jak ty wuginal jak najszybciej!

Gość 0007
nie jestem jebnęty stałem się realistą!Po prostu realista!

Gość pomarańczowa pomarańczka
faceci na kafe to przypadki "szczególnej troski":classic_cool:

Gość tratatu
cholera,kto cie tak skrzywdził,że mścic się chciesz na wszystkich kobietach

Gość ale zes
Jak to nazywasz realista to jestes pusty!A po za tym problem tkwi tylko w Tobie.Sam gotujesz sobie taki los.Proste.Nic Ci nie pomoze kiedy wyskoczysz z garnituru.Bedziesz dalej tym samym facetem.Moze poprostu nie podobasz sie kobietom.Ja osobiscie nie naiwdze facetow w garniturach NA CODZIEN ,bo to frajerstwo:) ,ale to moje zdanie.Moj jest dresikiem od zawsze i jest jeden na milion:D:D

Niepokonany, dizecko to nie zabawka. Nie ważne kto będize u władzy, prześwietlą cię równo. Poza tym... myślę, że to nie o dziecko chodzi. Nie tędy droga wiesz? 0007 masz chyba taki sam problem. Niedojrzałość. Wypada mi tylko mieć nadzieję, że nie skrzywdzicie za wiele kobiet i że kiedyś zmądrzejecie

przepraszam,ale nie spotkałam jeszcze faceta ktory az tak chciałby mieć dziecko z wlasnej nieprzymuszonej woli.

dziewczyny, dajcie sobie spokój, pewnie Niepokonany tylko się nabija, a Wy mu tłumaczycie podstawowe sprawy...;)

Panie zero zero cos tam;Gadasz bzdury jak malo,ktory!:) Ide ,bo topic robi sie gejowski!Ty moze transwestyta???I czujesz sie kobieta i budzi sie w Tobie instynkt maciezynski?

Ale ja chcę. Tylko że będę musiał dobrze zarabiać i zatrudnić opiekunkę na czas kiedy będę pracował.

Niepokonany, Twoje dziecko wyrośnie na mądrego człowieka i za kilkadziesiąt lat może cały świat o nim usłyszy...:P

co tam kilkadziesiąt!!! to będzie taki geniusz, że za kilka...:P

Niepokonany Myślę, że chcesz mieć kogoś kto cię pokocha miłością bezwarunkową. Jeśli zaryzykujesz bycie Mężczyzną to wygrasz. Uciekanie przed kobietami (boisz się ich prawda?) w świat wyobraźni i wymyślanie durnych teorii tylko cię cofa w rozwoju. Ile masz lat?

Dość już poświęciłam czasu na kafe. zmykam. pa

No i zapewne masz licencję na zabijanie, więc kolejne kobiety napotykane po drodze likwidujesz obojętnością, podłoscią lub cynizmem. :O