Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzga 13

jaka ciaza...........

Polecane posty

Gość dzga 13

owszem moge zjscc w ciaze a nie musze i mago nas nakryc rodzica a takze nie musza ale : 1 kto sie dowie czy sie kochalismy?? 2 jak sie dobrze zabespieczymy dlaczego mam byc w ciazy?? 3 jak my sie kochamy to dlaczego by nie?? chodzi mi o to odpowieccie minormalnie a nie wyzywacie sie na mnie co ja wam zrobiłam mama mnie kocha jedynie mnie rozpieszcza jakk cała rodzina mam co chcem robie co chcem wiec co mi sie stanie jak bede sie dupcac ????? i nie jestem zadnym pedofilem mam na imie ola ,a moja ksywa to dzaga :):):):) ;)

Gość doda-ajj
posłuchaj-dziwisz sie ze twoje posty wywołują różne emocje-masz 13 lat,i już wypowiadasz się na temat seksu,nie dziw się że twój wiek bulwersuje.rozumiem,uważasz sie za juz dojrzała itd itp.i zaraz zaczniesz sie wypowiadac ze masz 13 lat a jestes bardziej dojrzała niż twoje 15 letnie koleżanki,to nie tak-poprostu w pojeciu ludzi, którzy są starsi od Ciebie a co sie z tym wiaże przeżyli więcej, doświadczyli wiecej i dzieki temu o życiu mogą się wypowiedzieć troszke bardziej rozwaznie niż ty(bez obrazy) Olu-jesteś za młoda na doswiadczanie czegos takiego jak seks,nie bedziesz umiała właściwie podejść do tematu,bo poprostu-troszke za wczesniej zaczynasz...tak sie poprostu nie powinno robic.wiadomo-zakazany owoc kusi,ale zastanów sie jak bedziesz podchodziła do tego za 10 lat-czy nie bedziesz żałowała tego, ze nie poczekałas..poprostu.

Gość Marta1983
Dziwisz się a nie potrafisz normalnie napisać bez używania wulgaryzmów!! Po co zakładasz tysiące tematów??Zaśmiecasz forum a wystarczyłoby założyć jeden i w nim wszytskie pytania zawrzeć!/

olejcie ją. zakłada milion debilnych postow i mimo tylu opinii nadal jest przekonana że robi dobrze, jest juz dorosła a jej 17letni chłopak ją kocha. wiec niech \"ma co chce i robi co chce\" a potem sobie ewentualne konsekwencje swojej głupoty ponosi.