Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kierownik

Wychowawca kolonijny potrzebny

Polecane posty

Gość wiem wiem wiemmmm
wiem ze to stary topic ale ja tez jade pierwszy raz i dost 750 za 13 dni...

Gość thelemontree
To u nas się więcej dostaje:www.tlt.travel.pl

Gość
lemonki a nie chcecie wychowawcy przypadkiem? studentka psychologii, kurs wychowawczy, od 3 lat na koloniach, wolontariaty itpp.

Gość thelemontree
No gdyby wcześniej to byśmy chcieli, teraz tylko możemy dać prowizję 150 pln od każdej zwerbowanej na pokład osoby :) No chyba że ktoś zachoruje last moment: wyślij cv na adres info@tlt.com.pl i napisz że z tego forum jesteś, jakby co to się odezwę.

Gość
ok dzięki:)

Gość thelemontree
Spoko, w ogóle napisz co lubisz robić gdzie widzisz siebie na obozach: jak masz chęć sama tworzyć programy i mieć swoje grupy do opieki i szefowania to też napisz. Szukamy zakręconych ludzi!

Gość
już wysłałam ... moment ulepie to w zdania i was podręczę... a nie będzie przeszkadzało w przyszłości to, że studia kończę 1. lipca? bo zwykle chcą studentów... ale widze u Was zielone szkoły, zimowiska weekendy itp.. :)

Gość Iwona Ryza
Byłam juz kiedyś na takich koloniach i powiem że nawet dostałam nagrodę bo byłam najlepszym wychowawcą ;] Prosze o kontakt na e-maila iwonaryza@buziaczek.pl

Gość ooo matkooo
co to za kolonie..ze wychowawcow poszukuje sie na kafee.

Gość gsdgsgdsggsd
450 zł za 336 h pracy? :D :D :D 74 grosze za godzinę? HAHAHAHAHAhAhA

Gość wrrrrrrrrr
naucz sie liczyc lepiej:P bo z taka matma to do zadnej pracy cie nie przyjma

Gość stacho
Witam ..Poszukuje pracy na wakacje jako opiekun/wychowawca kolonii/wycieczek . jestem studentem 1 roku Turystyki i rekreacji , posiadam uprawnienia do opieki nad dziecmi potwierdzone certyfikatem ....Mam bardzo dobry kontakt z dzicmi i młodzieżą ..mam wiele ciekawych pomysłow na ciekawe spedzenie czasu na kolonii ... Prace mógłbym zacząc od 10 lipca.. Zaiteresowanych proszę o kontakt 507107438 z góry dziękuje.

Gość Netusia88
Jeśli oferta jest nadal aktualna zgłaszam kandydaturę dwóch osób. Mamy duże doświadczenie w pracy z dziećmi. Proszę o kontakt 515873411, e-mail netas@op.pl

Gość Patrisss
Jeśli oferta nadal jest aktualna zgłaszam swoją kandydaturę. Z dziećmi pracuję już dobrych kilka lat, chociaż dopiero w tym roku ukończyłam liceum i zrobiłam kurs. Jestem harcerką, od kilku lat prowadzę gromadę zuchową, jeżdżę na obozy harcerskie, a poprzednie wakacje spędziłam na kolonii w Anglii. Jestem kreatywna, mam wiele pomysłów, lubię dzieci, potrafię z nimi rozmawiać. Proszę o kontakt: tel. 691840035 gg:7846655 e-mail: pepe_17@onet.eu

Gość wawelski
lepiej w to gówno nie wchodzić

Gość thelemontree
Bycie wychowawcą to trudna praca ale są ludzie którzy się do tego nadają i mają mega podejście do młodzieży. wtedy to satysfakcja i przyjemność!

dwa lata temu byłam na koloniach jako wychowawca pierwszy raz w życiu i też dostałam 450zł...ale liczy sie przecież też to, że ma sie jedzenie za darmo, wstępy na wycieczkach no i wogóle sie jest poza domem, ja byłam nad morzem i traktowałam to też jak swoje wakacje.miałam grupe najstarszych dziewczyn(15-16lat), więc zostałam rzucona na głęboką wode,ale nie żałuje.było bardzo fajnie, nauczyłam sie jak \"dowodzić\"grupą, wyzbyłam sie nieśmiałosci. odpowiedzialność jest.fakt, ale myśle że jest sporo plusów takiego wyjazdu, nabiera sie dużo doświadczenia, no chyba że komuś zależy tylko i wyłącznie na kasie, to nie polecam. no i trzeba sobie zarezerwować tydzień po powrocie na odsypianie ;)

Gość magiaro
jestem zainteresowana ofertą, gdzie można uzyskać więcej informacji??

Gość magiaro
Od 2003 roku mam uprawnienia wychowawcy, w każde wakacje jeżdżę jako opiekun. W razie zainteresowania proszę o kontakt pod numerem 509451780

Gość jakim cudem.
jakim cudem 450 zl ja skonczylam kurs, nie mam doswiadczeina a mam oferte na dwa tygodnie za 800 zl..

Gość thelemontree
Hmm ja też nie wiem, u nas jest 1100 pln za 12 dni :-) Jak macie już jakąś grupę to jest jeszcze 150 pln od każdej osoby którą się zabiera. Do 5 czerwca ma się okazać czy mamy jeszcze 1 wakat, więc dam znać i jak macie chęć i najlepiej jakichś chętnych już to może się spotkamy! www.tlt.travel.pl

Gość madzialenka159
Jestem zainteresowana ofertą pracy jako opiekun kolonii. W roku 2008 ukończyłam kurs, nie mam jeszcze doświadczenia gdyż dopiero teraz zakonczyłam naukę w szkole średniej, jednak brak doświadczenia rekompensuje kreatywność, zaradność, odpowiedzialność, chęć współpracy oraz dobre podejście do dzieci i młodzieży. czekam na odpowiedź: madzialenka159@onet.eu

Gość Minigotka
witam serdecznie, mam 21 lat i studiuje pedagogikę- edukację wczesnoszkolną i wychowanie przedszkolne, niedawno ukończyłam kurs i bardzo chciałabym wyjechać w tym roku na kolonie, proszę o kontakt

Gość Merry 22
Jestem zainteresowana..... kończę drugi rok pedagogiki i ma kurs wychowawcy, byłam wolontariuszką przez 5 lat i jeździłam na kolonie.... gdzie mogę się zgłosić...

Gość Merry 22
Jak już pisałam jestem zainteresowana.... to mój mail: czarnamamba7891@interia.eu.... gdzie mam wysłać CV... podanie?

Gość thelemontree
info@tlt.travel.pl Pisz szybko! I napisz też jak możesz jesli chodzi o sport zająć dzieci! magda

Gość Luis
witam jezeli jest oferta dalej aktualna prosze o kontakt pod nr-em tel. 506814915 mam doswiadczenie bylem juz wychowawca w kraju oraz zagranica

ja pojade na kolonie Za kAŻde PIENIĄDZE!!! NAWET ZA 300ZŁ. JESTEM DYPLOMOWANA TERAPEUTKA ZAJECIOWA, STUDIUJE PEDAGOGIKE, OD KILKU LAT PRACUJE JAKO OPIEKUNKA. UPRAWNIENIA OCZYWISCIE POSIADAM.. DODATKOWO KURS 1 POMOCY. TEL. 504 223 104

Gość szyszuniaa
Witam jestem ze szczecina:) chętnie podejmę prace jako wychowawca czekam na propozycje:) cv i list motywacyjny wyśle zainteresowanym ircia134@tlen.pl lub gg: 4391708