Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kierownik

Wychowawca kolonijny potrzebny

Polecane posty

Gość czara20
rowniez posiadam uprawnienia wychowawcy kolonijnego i chcialabym pojechac na kolonie z dziecmi ;) prosze o kontakt na maila: sylwica_ok@buziaczek.pl

Gość mariannam
Posiadam ukończony kurs na wychowawce kolonijnego, książeczkę zdrowia i w zeszłe wakacje pracowałam w tym charakterze. Jestem z woj. zachodniopomorskiego.

szukam pracy jako wychowawca, na kolonii pracuję od trzech lat, termin od 2 sierpnia

Gość aagatenka
witam. w tym roku ukończyłam kurs dla wychowawców kolonijnych. Chciałabym już w te wakacje zdobyć doświadczenie na kolonii jako opiekun. W tym roku skończę 18 lat, ale uważam, że to nie jest przeszkoda, że nie jestem pełnoletnia do tego, aby zagospodarować w ciekawy sposób poprzez zabawy czas gromadce dzieci i wziąć pełną odpowiedzialność za nie. mój e-mail: agatenka21@wp.pl

Gość Holaaaa
"kierownik" napisał/a, że to praca dla pasjonatów? jak ktoś, kto gada takie rzeczy może być kierownikiem...ja bym w życiu nie pojechała na te kolonie... To, że pasjonat nie znaczy, że głupek... Wiecie co to minimalne wynagrodzenie? ;/

Gość Holaaaa
a na oferty pracy załóżcie sobie osobny wątek....

Ja jestem zainteresowana. Posiadam potrzebne uprawnienia i spore doświadczenie w pracy z dziecmi w tym wieku mimo iż sama jestem młoda. Jestem również kreatywna i kocham prace z dziemi, gram na gitarze i znam wiele zabaw w grupie. Mogę też przeprowadzic zajęcia taneczno ruchowe jako że zajmowałam się tańcem 12 lat. Jeżli jest Pani zainteresowana współpracą ze mną proszę o ktonatk: 512176535( najlepiej w godzinach popołudniowych). p.s. Jestes ze Śląska konkretnie z Sosnowca

Gość Joanna M.
Witam. Widzę że oferta z 2007 roku ale może ktoś tu z pracodawców jeszcze zagląda. Mam ukończone 18 lat oraz w tamtym roku odbyłam kurs na opiekuna kolonijnego u Pana Ryszarda Woźnicy. Kurs organizowany był w Chorzowie w sąsiadującym Curie (moim liceum, które właśnie kończę) Słowaku. Bardzo interesuje mnie zdobycie doświadczenia ponieważ 7 lat jeździłam na różne obozy (sportowe, rekreacyjne, zagraniczne, krajowe) i często zdarzało się tak że pomagałam naszym wychowawcom przy najmłodszych (7-12 lat). proszę o kontakt e-mail.

Gość The_Lemon_Tree
Witam, jeśli masz czas w okresie 27.06.2010-09.07.2010 i umiesz: grać na gitarze, śpiewać, jeździć na rowerze, grać w piłkę siatkową/nożną i dodatkowo jesteś ratownikiem WOPR, prześlij nam swoje cv ze zdjęciem. Opis naszego obozu znajdziesz na www.tlt.travel.pl Pozdrawiam i czekam na Wasze aplikacje! Magda: m.napora@tlt.com.pl

Gość The_Lemon_Tree
Witam, jeśli masz czas w okresie 27.06.2010-09.07.2010 i umiesz: grać na gitarze, śpiewać, jeździć na rowerze, grać w piłkę siatkową/nożną i dodatkowo jesteś ratownikiem WOPR, prześlij nam swoje cv ze zdjęciem. Opis naszego obozu znajdziesz na www.tlt.travel.pl Pozdrawiam i czekam na Wasze aplikacje! Magda: m.napora@tlt.com.pl

Gość Joanna M.
Oj.. jedyne co z tego potrafie to jeździć na rowerze i grać w siatkówke..

Gość The_Lemon_Tree
Witajcie, poszukujemy wychowawców kolonijnych do grup dzieci w wieku 8-14 lat. Zakręconych, zwariowanych, pomysłowych i utalentowanych! Super jeśli gracie na gitarze. Angielski mile widziany!Czekam na cv ze zdjęciem i info o Was! info@tlt.com.pl Wyjazd jest w czerwcu: 27.06.2010-09.07.2010, Wielkopolska. www.tlt.travel.pl

Gość The_Lemon_Tree
UWAGA! UWAGA! UWAGA! Potrzebuję wychowawcę kolonijnego specjalizującego się w sporcie: noga, siatka, pływanie, kajaki, ping-pong. Byłoby świetnie gdyby grał na gitarze. PROSZĘ PRZESYŁAJCIE CV (koniecznie ze zwariowaną fotką) JEŚLI JESTEŚCIE DYSPOZYCYJNI W TERMINIE: 27.06.2010-09.07.2010>>> biuro@tlt.com.pl. Opis obozu znajdziecie: www.tlt.travel.pl

Gość fundacja-gdansk@o2.pl
Fundacja "Ja - Obywatel" i Niepubliczny Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli zapraszają na: KURSY WYCHOWAWCÓW I KIEROWNIKÓW KOLONII. Gwarantujemy kadrę z wieloletnim doświadczeniem ciekawe zajęcia i materiały do pracy z dziećmi i młodzieżą. Terminy: KURSY WYCHOWAWCÓW KOLONII - 28- 30 maja 2010; 11-13 czerwiec 2010; 25-27 czerwiec 2010 Obejmuje 36 h zajęć (teoretycznych i praktycznych) i daje uprawnienia do pełnienia funkcji wychowawcy. Kandydaci powinni spełniać następujące warunki: * mieć ukończone 18 lat, * posiadać średnie wykształcenie potwierdzone stosownym dokumentem, * przedłożyć zaświadczenie lekarskie o braku przeciwwskazań do pełnienia funkcji wychowawcy, * posiadać predyspozycje do pracy wychowawczej z dziećmi i młodzieżą Należy przynieść ze sobą: 1. ksera dokumentu potwierdzającego średnie wykształcenie, 2. zaświadczenie pisemne od lekarza, że nie ma przeciwwskazań do tego by taka osoba odbyła kurs a potem była wychowawcą. Cena kursu: 110 złotych. Zgłoszenia na termin 28-30. 05. 2010 do 21. 05. 2010 zgłoszenia na terminy czerwcowe do dnia 07.06.2010 KURSY KIEROWNIKÓW KOLONII - 13 czerwiec 2010; 19 czerwiec 2010 Kandydaci powinni spełniać następujące warunki: * średnie wykształcenie potwierdzone stosownym dokumentem, * odpowiednie warunki zdrowotne potwierdzone zaświadczeniem lekarskim * co najmniej trzyletni staż pracy opiekuńczo-wychowawczej lub dydaktyczno-wychowawczej potwierdzony odpowiednim dokumentem, * predyspozycje do pełnienia funkcji kierowniczej. Należy przynieść ze sobą: 1. ksera dokumentu potwierdzającego średnie wykształcenie, 2. zaświadczenie pisemne od lekarza, że nie ma przeciwwskazań do tego by taka osoba odbyła kurs a potem była wychowawcą, 3. pisemne potwierdzenie 3 letniego stażu pracy opiekuńczo-wychowawczej lub dydaktyczno-wychowawczej Koszt kursu kierowników: 80 złotych zgłoszenia do dnia 07.06.2010 zapisy i informacje: 509 820 529 lub fundacja-gdansk@o2.pl w zgłoszeniu należy podać: Imię nazwisko, data urodzenia, adres zamieszkania, telefon, email. szczegóły dotyczące kursów na stronie: www.ja-obywatel.pl

Gość wyxhowawca
Specjalnie szukam wątków o kolonii, żeby przestrzec wszystkich, przed pracą jako wychowawca w poznańskim biurze podróży Babex2- tour! dziewczyny, chłopaki! lepiej zostańcie w domu! płaca?-400 zł za dwa tygodnie, warunki mieszkaniowe dla wychowawcy- spanie w klasie z 12 innymi wychowawcami na starych, śmierdzących łóżkach polowych, jedzenie koszmarne, przy czym wychowawca je tyle ile zdąży przed grupa (najczęściej trzeba kupić sobie jakąś bułkę na mieście- jeśli ci się uda). kierownictwo- mimo silnego charakteru załamałam się psychicznie i zwolniłam się wcześniej z tej pracy pod pretekstem kłopotów rodzinnych. prysznic- bierzesz go w obskurnej szkolnej łazience, wcześniej przed tobą jakaś 50-tka dzieci się w nim myła. ta kolonia z tym biurem- koszmar! przekażcie dalej, ostrzeżcie swoich znajomych, bo szkoda ich nerwów.

Gość Dydona
450,00zł -szukają idiotów? może i praca dla pasjonatów ale za takich powinno sie dobrze płacić. Przynajmniej 1500.

Gość Dydona
a JESZCZE - SKĄD MA KTOŚ MIEĆ DOŚWIADCZENIE JAK INNI STALE POTRZEBUJĄ DOŚWIADCZONYCH A NIE PRZYJMUJĄ BY TO DOŚWIADCZENIE ZDOBYLI. CZY WYKSZTAŁCENIE PEDAGOGIKA OPIEKUNCZO-WYCHOWAWCZAI PRACA JAKO PEDAGOG SZKOLNY 1 ROK, KURS WYCHOWAWCÓW KOLONIJNYCH I KOLEGIUM JEZYKOWE TO ZA MAŁO? i ZA TO MA BYĆ 450,00ZŁ?nIE ZGADZAJCIE SIĘ NA TAKIE WARUNKI BO POÓŻNIEJ BĘDA JESZCZE NIZSZE . MIEJCIE SWOJĄ CENĘ W IMIĘ GODNOŚCI CZŁOWIEKA.

Gość Dydona
a CI Z gDAŃSKA TO MNIE ROZSMIESZYLI. dOKUMENT ŚREWDNIEGO WYKSZTAŁCENIA I PRZYNAJMNIEJ 3 LETNI STAŻ WYCHOWAWCZO-OPIEKUŃCZY. nO DOBRE. LUDZIE CZY WY WIECIE KIEDY TAKI STAŻ JEST? nA STUDIACH KOCHANI, A NIE W ŚREDNIEJ SZKOLE.dLATEGO JAK WYMAGACIE TO MÓWCIE PROSTO PO STUDIACH PEDAGOGICZNYCH I WTEDY TE KURSY IDA SPAĆ I KASA ZA NIE, A TAK TO NABIJANIE KLIENTA W BUTELKĘ SKOŃCZY KURS I NIKT GO NIE PRZYJMIE.

Gość Gość kafeterii
Ludzie, przecież to jest totalny wyzysk! Jako wychowawca kolonijny 10 lat temu dostawałam więcej. Odpowiedzialność jest ogromna! Dlaczego w Polsce są tak marne stawki teraz? Bo się na to godzicie. Kto jedzie za 450 zł lub 300 zł na turnus za opiekę na 24 h nad dzieckiem? Trzeba nie mieć żadnej wartości o sobie. I potem zdziwienie rodziców, że opieka marna jak sami nieudacznicy o niskiej wartości tylko zgadzają się na taką stawkę.