Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hereusement

matura ustna...graffiti... POMÓŻCIE!!!

Polecane posty

Gość hereusement

w poniedzialek mam maturke ustna z polskiego... i mam dosyc nietypowy temat prezentacji... tzn graffiti sztuka czy wandalizm?? czy moglibyscie mi pomoc... tzn moze ktos mial podobny... prosze napiszcie cos... bardzo bylabym wdzieczna za przykadowe pytania jakie moge dostac od komisji... podawajcie swoje propozycje pytan... z gory dziekuje :):):):)

Gość hahahahahahahahahahaha

Gość hereusement
no tak faktycznie bardzo śmieszne... pewnie tak samo jak TY :)

Gość
U mnie w szkole tez byl taki temat - i powiem Ci, ze mozna o nim calkiem ladnie mowic przez 15 minut - taka jest nowa maturka - wcale nie smieszna !

1. Kiedy twoim zdaniem graffiti można nazwać sztuką? 2. Podaj znane przykłady graffiti uznane za sztukę. 3. Czy malowałaś kiedyś graffiti? 4. Dlaczego ludzie kreatywni wybierają formę graffiti??? 5. Twoim zdaniem -karać czy nei za graffiti??? 6.Co jest siłą przekazau graffiti? 7. Do kogo adresowane są graffiti? 8.Kiedy powiemy o graffiti \"wandalizm\"? 9.Czy wandalizm moze być sztuką? Jeśli tak -w jakich przypadkach? 10.Miejsce na ekspresję w grffiti. 11. CZy można pokazać siebie poprzez graffiti? 12. Czy wandal może być artystą??? Uargumentuj. 13. Mentalnośc, styl życia, wartości \"grafficiarzy\". 14. Mentalność, styl życia i wartości wandali. Temat ciekawy ale trochę późno się za niego zabierasz. Pogrzeb w internecie, temat aż się prosi by rozwinąc go na celujący!:) p.s. -powyższe pytania są \"z rękawa\", ogólnie nie jestem w temacie:-P Pozdrawiam:)

Gość hereusement
heheehe no spała spała :D dziekuje bardzo za te pytanka :) heh w sumie to prace mam juz dawno napisana i juz prawie ja umiem... mam tylko problem z tymi pytaniami :P

Gość hereusement
manganianku :) wybrałam ten temat bo z tematami odnosnie utworow literackich nie poradzilabym sobie... :)