Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosiaczek18

prosze pomozcie bo w paranoje juz wpadam!

Polecane posty

Gość Prosiaczek18

od ok 2 tyg mam takie krotkie bole w podbrzuszu trwaja ok 3-10 min, boli tak jak tuz przed okresem ;/ z tym ze okres mi sie spoznia jakies 3 tyg ;/ ... c.d testu nie kupilam bo okres wlasnie dzis przedpołudniem przyszedł.. ale.... no walsnie jest male ale... jest bardzo obfity pelen sluzu i cholernie wszytsko boli okropne skurcze mam... ;/ poprostu koszmar!! i dzis gdy bralam kompiel zlapal mnie ogromny skurcz i "urodzilam" jakies wielkie pelne krwi "coś" To COS bylo takie jakies miąsiste,sluzowate, nie mam pojecia co to moglo byc!!! pomózcie prosze... juz naprawe nie dosc ze cos dzieje sie z moim organizmem to jeszce mi psychika siada;/ do gina chyba bede mogla dopiero pojsc jak mi sie skonczy ten koszmar założyłam 2 temat bo naprawde musze sie jak najszybciej dowiedziec co si emoze ze mna dziac! juz w paranoje popadam ale naprawde nie wiem co wyprawia moj organizm :(

Gość Prosiaczek18
jest

Gość doda-ajj
idz natychmiast do lekarza!!i powiedz co się dzieje!!bo sama narobic sobie mozesz kłopotów na późniejsze lata.nawet jak krwawisz to lekarz moze cię zbadać.koniecznie powiedz co sie działa.i naprawde idz do lekarza!!!!!

Gość Prosiaczek18
napeno lekarz mnie przyjmie jak krwawie? bo mojej kolezance kazla przyjsc jak skoncy sie krwawienie... a to coś to mogl byc dzidzius?? ;( nie straszcie mni enawet :((

Gość doda-ajj
powiem ci takk.mojej kolezance spoznial sie okres 3 tygodnie wkoncu ustawila sie z ginekologiem, dostala tego wlasnie dnia okresu ale poszla i opowiedziala o podejrzeniach.i lekarka ja przebadala bo takie rzeczy sie robi.jak to bylo jakos teraz mozesz z tym nawet do lekarza w szpitau isc.

Gość doda-ajj
wlasnie chodzi o to ze poronienie trzeba wykluczyc.mowie c idz do ginekologa.opowiedz wszytsko tak jak nam tutaj i zobazysz co zrobi.3 mam kciuki

Gość Vinea
Słuchaj, idz do ginekologa, powiedz jakie masz objawy i ze sie strasznie zaniepokoilas, powinien cie przynajmniej uspokoic i moze cos chwilowo zaradzic bez badania, bo wątpie czy z krwawieniem będzie badał...

Gość yfgyugu
mozliwe ze bylo to poronienie ale niekoniecznie moija kuzynka miala dokladnie tak jak Ty straszne bole takie wlasnie kulki rodzila okazalo sie ze ma powazne problemy i jest bezplodna

Gość Prosiaczek18
dziekuje:* jutro napewno pojde do lekarza i mam nadziej ze dowiem sie co sie dzieje

Gość Prosiaczek18
przepraszam ze tak pozno odp ale nei mialam dosteu do netu.. bylam u ginekologa, wszytko opowiedzilalam co i jak, zbadal mni ena krzeselku potem jeszcze usg zrobil i powiedzial ze moglo byc to poronienie ale jest a to tylko jakis 1%szans bo nie zostalo zadnych resztek. wiec nie mam sie co martwic a to dziwen cos co mi wypadlo i ten sluz i skrzepy to przez to ze tak dlugo mmiesiaczki nie mailam... i mocne skurcze byly po to zeby to wszytsko pousuwac z macicy.