Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zafascynowana bykiem

jacy są mężczyźni spod znaku byka ?

Polecane posty

Gość maż swojej żony
ok moze jutro bede to napisze ale nie wiem jak to bedzie bo wczoraj cos nieco bylo

A moze ta dyskusja bedzie nam pomocna w przezwyciezaniu naszych problemow w zyciu intymnym.Chociaz z tego co piszecie ,wy ich nie macie!Tylko ja uwiklalam sie w cos czego nie moge odkrecic!Ale sprobuję.

Gość moj chlopak jest bykiem
i z tego co czytam to jest chyba wyjątkowym bykiem ;-) ma głowę pełną pomysłów, chociaż czasem ciężko z realizacją.. czasem łapie go totalny leń, ale dość rzadko, generalnie jest bardzo pracowity, energiczny i kreatywny. jest bardzo troskliwy i opiekuńczy. Dba o higienę, zawsze czyściutki i pachnący. Uprawia sport. Niestety nie potrafi prawić komplementów - uważa że nie musi tego robić, bo przeceż gdybym mu sie nie podobała, nie była fajan to nie bylibyśmy razem. W łózku jest świetny!!!!

hahaha tak się właśnie zastanawiałam czy wszyscy, którzy siędzą tyle czasu od rana na forum są w pracy i wychodzi na to że tak, pozdrawiam \"zapracowamych\":D:D:D

Gość ele
hj, ja mam chlopaka z pod znaku byka, jestesmy juz razem dosc dugo i udzielajac swojej opini moge powiedziec ze mezczyzni z pod znaku byka sa: czuli, opiekunczy, bardzo pracowici, troche skąpi, zazdrosni:-) pod kazdym względem, moj byczeka akurat nie pije i nie pali:-) z czego sie bardzo ciesze i mysle ze sa jeszcze bardzo rodzinni:-)

A powiesz mi jutro jak zona przyjela to o czym rozmawialismy?TY bedziesz mial to poza soba, a ja jeszcze nie?

Gość ele
a i dpdat rozniez ze bardzo bardzo dba o higienę;-)

mój chlopak tu masz racje ja tez zadko prawie komplementy ,żadko mowie jej ze ja kocham ale wiecie dlaczego??? tak mi sie wydaje to co mowi byk to mówi naprawde i nie rzuca słów na wiatr a kocham ja do szalenstwa nei moglbym jej mowic kocham cie kocham non stop slowa te sa bardzo wazne a nie spotkalyscie facetow co na kazdym kroku mowia jak ja ciebie kocham albo jaka jestes sliczna a zdradzaja dla nich sa to puste slowa i mowia tak samo jak czesc ok albo jestem glodny

Gość ele
hi, ja tez mam takie wrazenie, jak cos mowi to szczerze i z przywiązaniem i nie rzuca słow na wiatr, moj byczek mam bardzo powazen podejscie do zycia:-) jak podejmuje jakiekolwiek decyzje to 3 razy pnajpierw przemysli, nie jest w ogole porywczym:-)

ele skad ja to znam czasami sie nazywam mysliwym bo tyle mysle czy dobrze podjolem decyzje ale pytam sie takze swojej polowki co ona o tym mysli(choc to nie ma zadnego znaczenia i tak ja podejmuje decyzje)

ja sobie czasem pomardze ze nie prawi mi komplementów, ze nie mówi ze mnie kocha, ale z drugiej strony, kiedy powei cos milego to czuje sie wyjątkowo... poza tym jego komplementy tez sa zawsze mocno zawoalowane ;) i moj chlopak w przeciwenstwie do chlopaka ELE nie jset skąpy (wręcz przeciwnie) i raczej nie jest zazdrosny (albo nie daje po sobie tego poznac)

Gość ele
hm. moj tez nie niest skapy ale nie szasta pieniędzmi jaki inni to robia w moim otoczeniu:-)

coraz bardziej dochodze do wniosku , ze moj ex byl trefnym bykiem , ktory urodzil sie (o litosci) 13 maja :O jeszcze jakby to byl piatek to calkowity przegraniec :O

dziewczyny tu nie chodzi o skąpość tylko moze ze jest zbyt oszczedny (wiem to po sobie) ale jak sie wydaje kase oooooooooooooo to na calego i nie patrzy sie na cene tylko marka sie liczy i od czasu do czasu byk ma naprawde wielki gest

Gość ele
20

25