Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagoda 26

MAMUŚKI Z ŁODZI

Polecane posty

jedno mam w stopce. przyblize ci nasza znajomosc:) markus!!! wystawiajeca;)

5805539 to moj nr gg zdjecia dan na gg bo w tej chwili nie mam mozliwosci wstawienia ich do jakiejkolwiek galerii

BUUUUHAHHAHAHAAAAA NIC.... CZARNA DZIURA ...... NIE KOJARZE ..... BUUUHAHAHHAHAHAH NAJLEPSZE JEST TO, ZE ZASTANAWIAM SIE NAWET CZY MARKUS TO BYL TEN KLUB CO TRENOWALYSMY NA LIMANOWSKIEGO CZY LUTOMIERSKIEJ ?? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A MOZE TY MIESZKASZ KOLO TEJ SZKOLY ?? NIE NO NIE WIEM .... :-) NIE DRECZ MNIE PLIIZZZZZZZZZZZZZZ :-) :-)

hihihih sie spotkaly dziewczyneczki:) Jagodko te zdjecia z basenu to gdzie jesli mozna wiedziec na jakim basenie robione?

na wrobla kolo lutomierskiej;) pisz do mnie na gg!! pamietasz dzierżązne??? zlot mlodziezy??? pamietasz jak spalysmy? bo bylo zimno??? z kim dzielilas hmmmmmmmmm.........spiwór:D

wazne ze ja cie pamietam:) duzo sie nie zmienilas:) bo cie poznalam:)

Mała śpi i krzyczy(syn był cichy) mała ma kolki(syn nie miał) ale za to mała przesypia całą noc.Wiedziałam ,że nie będzie kolorowo ale już tak stęskniłam się za pieluchami ,że.....wzieliśmy się z męzulkiem do dzieła i jest niunia.

Dziewczynki ja uciekam szykowac sie na imprezke, potem malego do babci i na drineczka :-) huurrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Buziaki wielkie i do juterka oczywiscie jesli jutro do siebie dojde ;-) A Wy dbajcie w tym czasie o nasz topik :-)

Witam dziewczyny pewnie jesteście zajęte maluszkami albo gdzieś sie bawicie ,u nas wyrwało drzewo i teraz leży pod moim oknem :) idę zaraz usypiać Marynię zawsze to robi mąż ale dzisiaj jest padnięty więc się zlitowałam;)🌼

ja ide juz lulac, maly spi juz od godziny, pewnie zaraz sie przebudzi na karmienie, albo na marudzenie, cos ostatnio mi marudny jest w nocy i wstaje po kilka razy podac smoka albo ululac dalej:) ja tam nigdzie nie baluje, jakos brauje czasu i chęci, no może chęci by sie znalazly:) dobranoc:)

jagoda 26> mozesz napisac cos wiecej o basenie, czy to są jakies zajecia dla maluszkow specjalne? jesli tak to co sie tam robi? czy to w basenie ogolnym? i takie tam? ile kosztuje... dziewczynki a gdzie rodzilysci? w ktorym szpitalu?

Ja w Matce polce na oddziale patologii bo była ciąża zagrożona i wcześniej tam leżałam i miałam lekarza stamtąd i byłam zadowolona

Witam. :) Widzę, że się topik rozwija. To fajnie. Ja mieszkam na Widzewie, a dokładnie to Zarzew. Rodziłam w Matce Polce.Wpadłam tak na chwilkę, żeby zobaczyć co się dzieje, a zaraz jak młoda wstanie pędzimy do sali zabaw. Byłysmy wczoraj pierwszy raz i małej się bardzo spodobało. Dzisiaj zabieramy tatusia. :) A może któraś z Was też bywa w Szymonku Ancymonku przy Tatrzańskiej i Przybyszewskiego?

a co tutaj sie dzieje ?? Gdzie Wy babuszki jestescie ?? My dopiero dotarlismy do domku bo spalismy u mamy :-) Impreza przednia wytanczylam sie z Kubą ( moj przyszly mąż ) jak nigdy. Ale teraz ponosze tego konsekwencje w postaci najnormalniejszego kaca :-) Maly marudzi, bo dzisiaj na butli wiec zmykam. Odezwe sie pozniej, mam nadzieje, ze Wy rozwniez zajrzycie. Buziaki Jesli chodzi o basenik, to wszystko napisze pozniej ...

witam! No jakieś pustki dziś ale pewnie na spacerkach albo wyjazdach jak to w weekend bywa jestescie:) W stopce mozna zobaczyc kilka zdjeęc mojego brzdąca:) Mnie się dzisiaj nic nie chce, jutro jedziemy na komunie, musze poprasowac conieco sobie i mężowi, jak ja nie lubie prasowac:) Paty25 ja jeszcze nie chodze do takich sal zabaw bo maly jest za maly:) Wiecie co nawet nie chce mi sie nic nie robic ehhh,

ja tez na chwilke. Jagoda za przyjemnosci ponosi sie konsekwencje:D :D :D A maly pewnie wyczuwa twojego kaca:D dziewczyny ja swojego polroczniaka zabieram na sale zabaw (tzn ide ze starszym a mlodzszy tez korzysta). I maja taka frajde, i kuba i tomek:) (pisze imiona z malej bo nie chce mi sie wciskac shift :D ). malego zabieram do malego baseniku z pileczkami albo ganiam Kube albo jezdzimy kolejka.itp . Tomek tez sie bawi a Kuba - norma ze mu sie podoba:D Zmeczona jestem bo mlody od 2 godzin tylko na rekach:) wiec albo bawie sie z kuba albo nosze mlodego(na przemian z Piotrkiem - z mezem) pozdrawiam was mamusie:)

WITAM WAS MAMUSKI mam 15 miesieczna coreczke Martynke chciala bym do was dolaczyc.Jagoda ja rowniez cie znam bo chodzilysmy razem na siatkowke jak tylko zobaczylam zdjecie to odrazu cie poznalam malo sie zmienilas swoje fotki i malej przesle jak tylko zgram zdjecia pozdrawiam

Czesc dziewczynki :-) co tutaj tak mizernie?? Mam nadziej, ze to kwestia ladnej pogody i rodzinnej niedzieli. Lili25 - witamy serdecznie A propos siatkowki, to zaraz sie okaze, ze tu jakąś druzyne zmonyujemy na plazówkę hahhahaha. Przesyłaj kochaniutka szybciutko swoje zdjecie ( i corci oczywiscie ) co bym wiedziala z kim mam przyjemnosc. A gdzie razem grałyśmy ?? Poczwarka- jesli chodzi o basen to zajecia sa na nowej gdyni w srody o 17 i soboty o 9, ale z tego co wiem, to obecnie nie ma miejsc, mozna natomiast zapisac sie na liste i jak cos sie zwalnia to oni zadzwonia. Natomiast proponuje Ci zapisac sie na nowa grupe zdaje sie , ze od sierpnia, bo ta sie konczy w czerwcu wiec juz chyba nie ma sensu. Bo tam dzieci teraz ucza sie nurkowac i sa juz bardziej zaawansowane :-) A jak chcesz to od sierpnia ja tesz bede chodzila to mozemy razem popluskac sie w wodzie :-) Zapraszam tez inne mamusie z pociechami , naprawde to dla dzidzi suuuper zabawa. Jesli chodzi o cene to Kuba nie pamietam ile kosztował karnet, ale wiem, ze pojedyncze wejscie kosztuje 20 zł i dodatkowy rodzic ( drugi ) chyba 10 . Znajoma - tak tak dziewczynko, ja wiem, ze z tym picie i tanczeniem to juz tak jest , ze nastepnego dnia to by sie najchetniej czas cofneło, ale coz ;-/ A Juni to juz chyba przyzwyczaił sie do takiego trybu zycia rodzicow i jak mama sie leczy to on tylko sobie zarty robi i mowi \" poszłas tanczyc, a mnie zostawilas ?? ja tez chcialem potuptac nozkami !! to ja dzisiaj będę rozrabiał, a co ?? :-) ) - wiesz poczucie humoru ma chlopczyk po rodzicach Pat25- hmmmmm moj synus tez jeszcz zamalutki na takie place zabaw, ale slyszalam , ze nie złą radoche dzieciaszki tam mają :-) Nio to nadrobilam wszystkie odpowiedzi ;-) Szykuje sie jutro, a wlasciwie to juz dzisiaj ładny dzionek, wiec my z Junim bedziemy zalegac w ogrodzie wiec troche do Was pobazgrzemy. Dobranoc . Slodziutkich snow :-) :-) :-)

Coś cisza u Was... WEitam nowe mamy:) to sie dziewczyny zgadałyscie-widzę topik prawie siatkarski:) Chętnie bym dołączyła ale z moim sportem...to nawet wstyd się przyznawać;) Wczoraj większa grupa bylismy w zoo.Smierdzi strasznie:p Poza tym tłoczno ale dzieci fajnie się bawiły:) Hurrra-dziś piękne słonko-nareszczie;D:D:D Wklejam kilka fotek-dzioś czarno-biało:) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1990c1b6df83648a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c84fb548457078df.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/97aa0041570be524.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cdeef986597ca755.html

Lili34 my tez bylismy w zoo:) o ktorej byliscie? bo my wczesniej okolo 10, potem lunapark- kolo 12, i plac zabaw:) w doku bylam po 14:) Jakub uklada teraz ukladanke z 15 czesci:) sam:) aa mlodego probuje uspic- on wygrywa;) nie spi:)

Znajoma My weszliśmu o 14.30. To się minęłyśmy:) I tak byśmy się pewnie nie rozpoznały;) a szkoda:) My na Lunapark nie mieliśmy już siły... Chcieliśmy jeszcze na Pietryne jechać na te Dni Łodzi-ale sobie darowalismy... No to niezły ten Twój trzylatek:) Mój to w ogóle sam się nie umie bawic-jak braci nie ma -to wędruje za mną dopiero jak przyjdą to u nich przesiaduje. Tak to nawet do pokoju dziecinnego nie wchodzi:(

wczoraj kupilimy mu 5 roznych ukladanek. narazie dostal 2. pokazalismy mu raz drugi trzeci i ku naszemu zdumieniu juz tak smiga. jestem pod wrazeniem bo niewiedzialam ze tak potrafi:D za kilka minut sprobuje dodac kilka aktualnych zdjec:D

Witam serdecznie:) Ale dziś cieplusio, milusio;) Pospacerowalam troche i teraz maly usnął i śpi na balkonie, ja biore sie za sprzątanie:) Też mjuszę isc do zoo, albo do ogrodu botanicznego, tam chyba przyjemniej będzie sie spacerowalo z maluszkiem:) Mam pytanko jeszcze odnosnie tego basenu, czy tam jest normalna woda jak dla doroslych? czy te zajecia są w basenie ogolnym czy jakos przystosowanym do dzieci malych?

:)pytanie o basen oczywiscie jest do jagody:) znajoma swietne masz dzieciaczki, juz je kiedys oglądalam na kafe:) Lili34 to dobrze ze ma braci bo by caly dzien za tobą chodzil:)

Dobry dzien ... :-) Lili ale fajnie masz z tymi swoim synkami, szczegolnie, ze czasmi daja Ci odetchnać bo sie chlopaki sobą mogą zająć :-) Poczwarka- zajecia sa w brodziku tym wiekszym i sa oddzielone od innych uzytownikow. Woda jest ciepła bo ma chyba 34 stopnie. Dziewczyny ja to nie wiem o co chodzi, ale na jednych zdjeciach znajoma prowdza swojego pol rocznego synka po zjezdzalni na nozkach na drugich zdjeciach synek poczwarki siedzi sam :-) jak prawdziwy gosc a moj maly to ani jedno ani drugie nio chyba ze sie go trzyma za plecki to posiedzi chwile a i owszem, ale zeby sam hmmmmm chyba jest leniuszkiem :-) My siedzimy wlasnie w ogrodku, ale troche tu nudno tak samemu Juniorek cos sobie spiewa pod noskiem a ja udaje, ze sie opalam ( bo siedze z nim w cieniu )

Jagoda mój synek siedzi sam podpierając się rączką o podłoge, ale pozwalam mu tak siedzieć tylko po pol minutki, bo pani doktor powiedziala zeby narazie dluzej nie bo za wczesnie na siadanie samodzielne. Także mamy jeszcze czas z tym siadaNIEM:)

uffff chwilka spokoju ... :-) maly zasnal po godzinie jezdzenia w wozku ;-) mam tylko nadziej, ze pospi dluzej niz 5 minut. Wy pewnie na spacerkach bo pogoda jest poprostu cudowna :-) Lilii25 gdzie sie podzialas?? opowiadaj mnie tu szybko skad sie znamy !! :-) hmmm teraz mamy dwie lili :-) , trzy siatkarki i duuuzo chlopaków hahahahhahaa - niezly ten topik ;-)

ALLO dziewczyny co z Wami ?? Pospałyscie sie po tych spacerkach czy cuśśśś ?? :-) W takim razie spokojnej nocki Wam zycze. DOBRANOC