Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiger

ciąża??

Polecane posty

Gość tiger

mam mały dylemat. kochałem sie z moja dziewczyna w dni plodne bezzabezpieczenia . i teraz spozna sie jej okres juz 19dni. moja partnerka denerwuje sie bo nie wie czy wpadla czy nie. ostatnio wiecej spi,jest nerwowa wszystko ja drazni a ja nie umiem jej pomoc,dzis ja mdlilo na widok jedzenia i piersi chyba jej sie powiekszyly. to oznacza ze jest w ciaży ? czy nie?

Gość zrobcie test
??????

po pierwsze jak już to wpadliście po drugie cos za szybko byłyby te objawy choć z drugiej strony 19 dni to juz troche długo więc nie wiem czy stres ma aż taki wpływ na przesunięcie okresu niech zrobi test

Gość tiger
a jest calkiem mozliwe ze zaszla? nie wiem co robic, b wytrzymac teraz nawet z nia nie mozna a ja ja kocham i chce wiedziec czy bede tata czy nie? a testu nie chce ona robic bo sie boi? to co mam zrobic??

ja mam taki sam problem, tez nie wiiem, czy nie zaszlam w ciaze i sie tez boje testu, ale zrobvie, wiec namow swoja dziewczyne:) a swoja droga, to jej zazdroszcze takiego faceta, bo moj mnie zostawil, jak mu powiedzialam, ze moge zostac mama....

Gość zrobcie test
ale ku.as 😠

Gość tiger
frania bardzo mi przykro ze tak wyszlo w twoim wypadku, mi za to mowi ostatnio (niezawsze)same nie mile slowa i mnie to boli..jesli moja partnerka by zaszla to chce byc przy niej i nawet chciałbymterazzostac tatusiem,lecz wcale nie bedzie to latwe... ale zobacze jak to bedzie za w sobote pojade do niej i zobacze co i jak chyba ze szybciej da mi sie namowic!

namow ja, bo przeciez, nie mozecie sie zadreczac caly czas, a to nic strasznego w zasadzie. podejrzewam, ze jestescie i tak bardziej przygotowani na dziecko niz ja, bo ja mam 19 lat dopiero, zatem, co by sie nie dzialo, to dacie rade, bedziecie sie razem wspierac , wiec bedzie dobrze:) niech sobie kupi Twoja dziewczyna test Quik View, bo jest najbadziej wiarygodny:)

Gość eeeeeee
to wiec tak jak sie piersi powiekszy i na zarcie nie moze patrzec to jest w ciazy :) grarulacje :) Moja zonka jest w 3 tyg :) i efekty sa, bolepiersi, powiekszenie piersi, zmeczenie, nie moze juz tak patrzec na jedzenie... zrobcie sobie powazna rozmowe i test dla pewnosci, poki czas... bo piersze 3 miechy sa najwazniejsze i musi miec jak najwiecej witamin itp itd... wiec nie olewajcie tego... lilly rose

Gość amelia81
Te objawy mogą świadczyć o ciąży, wiem, bo sama to przeszłam!Ciągle spałam i apetyt był większy. Poranne mdłości też sie zdarzały. Niech Twoja Partnerka zrobi test. Teraz to nie ma się co bać, co będzie to będzie-albo utwierdzicie się w waszych przypuszczeniach albo rozwiejecie wszelkie wątpliwości! Kiedy ja zrobiłam test, wynik odczytał mi mój mąż-tak było łatwiej. Bardzo ważny jest 1-szy trymestr ciąży, dlatego nie możecie tego bagatelizować i czym prędzej to apteki po test!

Gość Tiger
to mi napisała nie wiem co zrobić? prosze pomożecie mi ? piszcie wiec mam nudnosci, duzo spie, mdli mnie, nie mam zadnych zaparc, jestem rozdrazniona, powiekszyły mi sie piersi, brzuch mnie boli bezprzerwy, zmeczona to normalka, mialam te niby kłucia, nie mam zgagi, a testy sie przewaznie nie sprawdzaja!!!!!!!!!!!!!wszystko

Testy się sprawdzają. Jak jest ciąża zagnieżdżona (minęło minimum 12 dni od owulacji + 3 dni na wzrost hormonu) to test ciążę wykaże a nikt tutaj Ci nie wywróży.

Gość ppp111
jesli moja kobieta napisala mi takie cos to oznacza ze jeste lub moze byc w ciazy? :::: wiec mam nudnosci, duzo spie, mdli mnie, jestem rozdrazniona, powiekszyły mi sie piersi, brzuch mnie boli bezprzerwy, zmeczona to normalka, mialam te niby kłucia, nie mam zgagi, a testy sie przewaznie nie sprawdzaja!!!!!!!!!!!!!wiec nie korzystam.wszystko Pomozcie mi bo nie weim co zrobic? a nie wiem czy wpadla....

My Ci też nie powiemy czy to ciąża.Wykonajcie test albo niech dziewczyna wybierze się do ginekologa.

Gość tiger
a jednak jest w ciąży, i bede tata...