Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michalinka26

test negatywny a ciąża??

Polecane posty

witam ostatnia miesiączka rozpoczęła się 29 marca, do tej pory nie dostałam okresu, cykle mam mniej więcej 28-30 dni i są w miare regularne.współżycie miało miejsce ok 9-10 kwietnia. wczoraj robiłam test wynik negatywny, w przyszłym tygodniu wybieram się na usg popochwowe, czy w tym terminie zostanie już wykryta ewentualna ciąża. czy wogóle jest jakaś szansa na ciążę?? dziekuje za odpowiedź

Gość qwertyu
Zrób test beta z krwi i wszystko będzie jasne. Wiesz czasem testy nie wykrywają wczesnej ciaży a samo usg też nie do końca na tak wczesnym etapie potwierdzi.

Myślę, że test wykryłby już ciążę. Idź na badania krwi: beta HCG, będziesz miała 100% pewności.

Gość jak najbardziej
masz szanse na ciążę. Mi testy też nie wykazały ciąży a lekarz po 20 dniach od zapłodnienia tak.

Gość Karola867
Cześć. Postanowiłam się podczepić pod ten temat, mimo że stary :) Więc jak sam tytuł topica wskazuje też się o to obawiam. Wiem ,że to co zaraz napiszę może być dla niektórych śmieszne , ale mi jakoś do śmiechu nie jest i proszę o poważne podejście do tematu :P Biorę regularnie pigułki (yasminelle), zrobiłam sobie 3, 5 tygodnia po stosunku test - wyszedł negatywny... po dwu dniach krwawienie z odstawienia na 7 dni, dalej przyjmuję regularnie tabletki ale mam pewne objawy takie jak bóle podbrzusza, rozdrażnienie, powiększone piersi i drętwienie nogi! Powtórzyłam test (minęło wtedy 6 tyg od dnia stosunku) też negatywny... Czy objawy mogą być spowodowane przez pigułki czy to objawy ciąży?

Gość OLIMPIA 1980
jestem pewna że nie jesteś w ciąży a te objawy to mogą być skutki uboczne pigułek

Gość Karola867
Właśnie przeczytałam na ulotce i nie fajnie... Ale skutki uboczne po pół roku ich brania? Wcześniej takich nasilonych nie było ew tylko nabrzmiałe piersi przed tygodniem przerwy...

Gość Karola867
Dodam, że nie palę papierosów... Ni emogę jak mnie łydka piecze :/ Jutro umawiam się na wizytę!

Gość uuuuuuuupuje